1 januari 2023 Kleine update.

De laatste maanden kreeg ik meermaals de vraag hoe het met mij gaat.
Het lukte mij niet om mij er toe te zetten deze vragen te beantwoorden.
De storm in mijn hoofd gaat te hard, de uitzichtloosheid is te groot en de wil om nog verder te gaan is te klein. Ik kan op dit moment niet uitleggen wat er aan de hand is, omdat het veel te pijnlijk is en zoals ik er nu in sta, nooit een goed einde zal kennen. Laat ik er geen vaag verhaal van maken, dat is nooit mijn manier van delen geweest. Maar omdat het zo pijnlijk is en ik voor mijn eigen gevoel van veiligheid er wel vaag over moet blijven, heb ik besloten te stoppen met ploggen.

Voor altijd? Voor even? Ik weet het niet. Ik vond het delen van juist de kleine dingen van ons gezin in en om het huis zo fijn. Maar al die dingen zijn voor mij onzichtbaar geworden. Er is weer een nieuw jaar aangebroken maar ik wil hem helemaal niet. Ik ben er nog steeds omdat het wel zo netjes is. Maar elke dag, elke nacht, voelt als uitzitten van mijn tijd.

Ik hoop en werk aan een wonder, maar ik voel het niet. Misschien dat ik over een tijdje weer durf te delen. Te delen zoals ik dat altijd deed.
Misschien komt het wonder niet, maar dan komen we elkaar vast nog wel tegen op een andere plek of via social media.

Bedankt voor alle lieve, grappige, ontroerende, wijze raad en het meeleven.
Wie weet tot hier, wie weet tot ooit.

Veel liefs.

Share

27 gedachtes over “1 januari 2023 Kleine update.”

 1. Sterkte 1000x! We wachten tot je je weer meldt. Dat hoop ik oprecht. Geen vragen, geen verwachtingen. Liefs en het allerbeste voor jou en je gezin!

 2. Ik had al wel het gevoel dat het niet goed me je ging. Ik wilde er niet naar vragen want welk recht heb ik. Merkte ook wel op Instagram aan je berichtjes dat het niet beter met je gaat. We kennen elkaar niet persoonlijk maar ik volg je al jaren op je plogs en IG, en ik kan je niet uitleggen hoe verdrietig ik het vind. Voor jou, voor jullie. En hoeveel ik je/jullie het licht en het geluk gun. Maar door wat je soms deelde wat je overkomen is snap ik je strijd al kan ik natuurlijk nooit voelen wat jij voelt. En ik kan oprecht boos worden op degene die dit veroorzaakt hebben. Alleen daarom al hoop ik dat je weer licht op je pad vindt, opdat het hen niet gegund zal zijn dat jij tenonder gaat. Ik brand kaarsjes voor jou/jullie en laat mijn wens voor 2023 zijn dat het langzaam aan toch allemaal beter wordt voor jou en je dierbaren. Dikke knuffel. 🍀🍀🍀🙏

 3. Ach veel liefs, zoveel liefs dat je hart uit elkaar barst en je omringd wordt door alle scherven van liefde. En dat je die kleine scherven maar langzaamaan op mag gaan bouwen, zodat de liefde je hart mag verwarmen.

 4. Lieve moedige Wendy,
  Al jaren mag ik je volgen. Zo ontzettend genoten van de prachtige plaatjes, jouw geweldige humor. Maar vaak ook met tranen in mijn ogen, het leven is zo wreed voor jou geweest en is het nog. Kon ik je maar iets geven om jou te helpen. Heel veel liefs en alle kracht. Dankjewel voor alles wat je (durfde te) delen. Xxx

 5. Och, wat intens verdrietig Wendy. Ik heb zo vaak aan je gedacht de afgelopen maanden. Ik was al heel bang dat het niet goed ging. Ik ga je blog en verhalen enorm missen en hoop zo erg dat de situatie gaat keren voor je. Dank je wel voor je verhalen, de mooie plaatjes en de inzichten die je me hebt gegeven. Hee vee liefs en sterkte!!!❤️

 6. Lieve Wendy,

  Al jaren volg ik je en bewonder ik je om je kracht om door te gaan. Heel veel sterkte voor jou en je gezin❤️

 7. Lieve Wendy, wat een verdrietig nieuws. Het doet me pijn te lezen dat het niet goed gaat met je… al was ik er wel al bang voor vanwege de stilte hier. Dagelijks kijk ik hier en denk ik aan je. Dat zal ik blijven doen. Ik bid voor je en brand kaarsjes voor je.
  Veel sterkte en liefs voor jou, en je dierbaren.
  Groeten uit Woudenberg, Geertruida

 8. Lieve Wendy, ik blijf kaarsjes voor jou branden. Ik denk ook aan manlief en dochter. Hopelijk gaat de storm ooit liggen en hoef je niet meer bang te zijn dat ie je leven blijft regeren. Voor als je er doorheen komt wacht ik hier op jou. Ik blijf checken of je er weer bent. Tot die tijd wens ik je sterkte, kracht en liefde toe.

 9. Ik volg je al zo lang…. Ik mis je plogs, maar ik begrijp het ook. Ik wens je een wonder!!! Een heel mooi wonder !

  xxx

  Yvonne

 10. Moest weer aan je denken vandaag en even hier gechecked. Verdrietig dat je niet kan ploggen, dat je de leukigheid er niet meer bij voelt. Ik brand weer een kaarsje voor jou, zaagmans en dochter. 💐 voor jou omdat je er zo van houd

  1. Ook ik denk regelmatig aan je. Erg verdrietig om te lezen deze post. En stiekem hoop ik elke keer dat er toch weer een nieuw bericht is. Wij denken aan je! Ik bid voor je. Veel liefs en een hele dikke knuffel 🤍

   Mattheus 11:28. Dit bid ik je toe; zelf ondervonden 🙏🏻

 11. Ik hoop dat je vandaag lekker van de zon kan genieten, die maakt de wereld een beetje mooier. Kom hier regelmatig even kijken;je bent in mijn gedachten!

 12. Zo oneerlijk, ik hoop dat het leven ooit weer fijn wordt voor je. Net als veel anderen hier ben ik een trouwe meelezer die opeens aan je moest denken. Liefs.

 13. Hoi Wendy,
  de zon gaat zich deze week wat vaker laten zien, het wordt zelfs warmer! Wat zal Limburg mooi zijn met al dat lentegroen. Denk nog aan je, en wens je sterkte!

  XX

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *