3 en 4 oktober 2022

Goedemiddag,

Eindelijk eens een dag zonder migraine.

Daar maken we meteen gebruik van en gaan naar IKEA.

We kopen een nieuw blad voor op het keukeneiland.

Dit keukeneiland om precies te zijn. Nou ja, eiland, het is een soort van verbouwd keukenblok wat al alle kleuren van de regenboog heeft gehad. Zo zag het het er dus uit toen we het huis kochten.

Later hebben we hem in de kleur van de keuken geverfd.

Maar het blad wat erop zat, vond ik nooit zo mooi. En een glad zwart blad moet je sowieso nooit in de keuken nemen, want daar zie je echt elk stofje op. Niks voor mij.

Zo ziet het aanrecht van de keuken eruit. Dit is een stenen blad.

En IKEA had een kunststofblad dat er beter op leek en waar je dus geen stof op ziet. Veel beter zo. Al zie je er op de foto niet heel veel van terug.

Goedemorgen deze morgen. Meneer T slaapt lekker uit op dierendag.

En ik krijg vandaag mijn nieuwe Ajovy injectie geleverd.

Niet dat ik het idee heb dat het helpt. Ik werd vandaag weer wakker met migraine.

Ik probeer nog wat was weg te vouwen.

En heb nog een traumasessie via beeldbellen.

Meneer T moet vandaag met Zaagmans naar de dierenarts. Hij begint dement te worden en heeft last van zijn achterpoten. Op doktersadvies moet Meneer T meer lopen. Arme Meneer T, hij heeft daar helemaal geen zin meer in op zijn leeftijd.

Bij gebrek aan plogmateriaaal wat foto’s van onze badkamer. Eigenlijk is deze nog steeds niet af. Of beter gezegd, er moeten dingen opnieuw gedaan worden. Zo is de vloer scheef gelegd en moeten er een paar tegels uitgehakt worden. En de tegelzetter heeft te grote gaten rondom de lichtschakelaar en kraan gemaakt. dus ook daar moet opnieuw betegeld worden.

Maar even…

Zo zag het eruit toen we het kochten.

En zo toen we het afgelopen zomer sloopten.

Er is echt bizar veel puin uit deze badkamer gekomen.

Het zijn een beetje minder goede foto’s, omdat ik ze met mijn telefoon heb genomen.

Maar zo is het ongeveer geworden.

We hebben het vrij simpel gehouden, omdat we graag een badkamer wilden die snel en makkelijk schoon te maken is.

We hebben tenslotte al genoeg werk te doen hier in huis.

Het is echt zo fijn om in je eigen, schone, nieuwe badkamer te douchen.

Nu rap weer gaan liggen met die migraine. Vandaag kies ik eens de logeerkamer uit. Binnenkort nog maar eens een paar kamers hier in huis afmaken, dan heb ik nog meer om te kiezen tijdens migraine…

Tijd voor een hapje medicatie en om mijn plog weer af te sluiten. Ik twijfel zwaar over mijn tweede injectie. Afgelopen maand had ik, ondanks Ajovy, 23 dagen migraine. Ze zeggen dat je het drie maanden de tijd moet geven. Maar ik kijk er als een berg tegenop. Eerst nog maar eens een dutje.

Truste!

 

Share

10 gedachtes over “3 en 4 oktober 2022”

 1. Waaaauw! Wat is jullie badkamer mooi geworden! 🤩 Je hebt echt zoveel gevoel voor kleur en inrichting!
  Heel veel sterkte met de migraine en de nieuwe medicijnen. Hoop dat het toch mag gaan helpen. Denk aan je hoor!

  1. Ah wat lief! Wij zijn er zelf ook heel blij mee. Zo lekker alles nieuw en schoon.
   Ik hoop ook dat de medicatie wat gaat doen. Nog even doorzetten.
   Veel liefs!

 2. Wat is jullie badkamer echt prachtig geworden. Heel mooi door de eenvoud! Maar wat super balen dat die nog niet in orde is. Wij zijn ook aan het klussen. Lijkt wel of tegenwoordig nooit meer eens iets in 1x goed kan…
  Vind het ook wel weer heel fijn om plogs van je te zien. Hoewel je nog steeds veel last van de migraine heb. Heb je echt gemist en vroeg me vaak af hoe het met je zou zijn. En gelukkig ben je tussendoor toch ook nog even weg geweest. Ik vermoed dat je ondertussen de injectie gehad heb. Bid voor je dat het gaat werken!

 3. Wat ontzettend fijn dat je weer plogt.
  En heel erg dat je nog steeds zoveel migraine hebt, ik gun je zoveel beters ❤️.
  Veel liefs, Lydia

 4. Het is hier al langere tijd stil. Mijn hart vervuld zich met zorg. Ik denk aan je en bid voor je.
  Liefs uit Woudenberg, Geertruida

 5. Lieve Wendy, ik kom hier maar terug maar zie geen nieuwe plogs. Ik hoop zo dat het goed met jou, met júllie gaat? Je bent in onze gedachten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *