4 september 2022

Goedemorgen,

Daar ben dan ik eindelijk weer eens na twee maanden. De afgelopen twee maanden bracht ik vooral door in bed met migraine. Soms had ik een dag pauze en soms een paar uur. Heel eerlijk, de wanhoop was groot de afgelopen twee maanden. Maar goed, vandaag ben ik eindelijk eens mijn bed uit en wilde ik ook graag wat van mij laten horen. De afgelopen twee maanden kreeg ik zoveel lieve berichten. Dat was echt heel erg fijn en steunend toen ik hier alleen in bed lag. Dank daarvoor <3

Als ik dan weer eens een dag mijn bed uit ben, dan wil ik altijd meteen rommelen in huis. Ik vind dit krukje niet zo gezellig staan naast het bed, maar had nog niks anders leuks ervoor in de plaats gevonden.

Maar nu wel. Dit onwijs schattige kastje van Harrods.

Ik ben op mijn best als ik met kastjes en andere spullen kan slepen.

Duurt altijd even voor het plaatje in mijn hoofd klopt.

Altijd als er oude spullen in ons huis komen dan reinig ik het met schoonmaakmiddel, maar ook met salie. Gewoon voor de zekerheid. Ik ben altijd bang dat ik iets negatiefs in ons huis breng.

Ik ben er helemaal blij mee.

En vanaf deze kant ook 🙂

Dit bankje was ooit donkergrijs. Ik vond daardoor het bankje een beetje wegvallen in de hal. Ik heb er dus bijna twee maanden over gedaan om dit bankje in de blauwe verf te krijgen. Als ik af en toe een migrainevrije dag had besteedde ik mijn tijd liever aan het verven van dit bankje dan aan het poetsen van mijn huis.

Hier en daar wat aan de muur gehangen. Ik vind het er gezellig uitzien.

Goede dagen moet je vieren.

En het is dan eindelijk september dus tijd om dit hoekje te veranderen.

Hier mag het er ook weer wat herfstig uitzien.

En eindelijk staat mijn Michael hoekje weer. Mijn lievelings-jaarfeest.

Met dit prachtige gedicht.

Ik besluit er ook eentje voor Dochter te maken.

Heerlijk zo in de tuin.

Helaas heeft de tuin zijn mooiste tijd alweer gehad. Ik heb er zoveel van gemist de afgelopen maanden.

En ook van de kuikens.

Maar Sue is mij gelukkig niet vergeten.

En zolang je Avalon meelwormpjes geeft, ben je ook al snel haar lievelingsmens.

Gezellig plekje hebben ze zo hè.

Tijd om weer even rustig te zitten.

Avalon zit het liefst heel de dag op je.

Ze is echt zo schattig.

Bedoel, kijk nou <3

En laten we Meneer T niet vergeten.

Ik kan nooit zo lang stilzitten, dus peuter ik wat mos tussen de keien vandaan.

Af en toe even knuffelen met Meneer T.

En dan is het tijd om even onder de mensen te komen.

Zaagmans wil altijd schoenen kijken.

Zo! Jij kijkt boos.

Maar vanaf deze kant valt het gelukkig mee.

Alle kippen zijn weer op stok, tijd om ons bed op te zoeken. Deze migraine-vrije dag is goed besteed.

Truste!

 

Share

11 gedachtes over “4 september 2022”

 1. Wat fantastisch dat je weer een blog hebt gemaakt.
  Verschrikkelijk, steeds die migraine. Hopelijk nu wat betere tijden.
  En wat wordt jullie huis ongelooflijk mooi.
  Veel bewondering voor je vermogen mooie spullen te vinden en het sfeervol in te richten!!!!

  1. Ahh wat lief. Dankjewel voor het mooie compliment. Ik vind het ook wel erg leuk om een ruimte te laten groeien met inrichting. Alles gewoon zomaar kopen om het af te hebben vind ik zelf nooit zo leuk. Met de tijd kom je steeds meer leuke dingen tegen. Oud en nieuw vind ik ook altijd leuk om te combineren.

 2. Ik word er gewoon blij van om te lezen dat je eindelijk een migrainevrije dag had! Het is je zo gegund!

  Jouw hoekjes in huis geven mij altijd weer positieve energie; krijg daarna vaak ook zin in opruimen óf veranderen☺.

  1. Zo leuk om te lezen! Nu ben ik wel benieuwd naar jouw leuke hoekjes. Nu de herfst eraan komt is het zo fijn om weer lekker in huis te rommelen he.

 3. Ik ben gewoon blij weer een plog te zien. Wetende dat als we niets horen, dat het dan niet goed gaat met je. Begin van de week dacht ik nog: argh, het is al bijna 2 maanden stil. Kreeg er gewoon buikpijn van.
  Zo lief dat je ons direct maar weer verwend met een foto van iedereen. Zijn we direct weer bijgelezen 🙂
  Ook leuk om de familiepoppen terug te zien op het bankje in de hal. Herinner ze nog vanuit je vorige huis!
  Bid voor je dat de migraine voorlopig ook weer even achter je ligt.

  1. Ah zo lief <3 Idd je bent meteen weer in één plog op de hoogte van alle dieren en mensen 🙂 De poppen heb ik idd al heel lang. Ik was begonnen Houten al begonnen met sparen, maar helaas waren ze al snel niet meer te krijgen.
   Lief dat je voor mij wilt bidden <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *