12 en 13 juli 2022

Goedemorgen,

Ik begin de dag bizar slecht.

De storm in mijn hoofd wordt maar niet minder. Gelukkig leer ik steeds beter dat het beter is om hem uit te laten razen dan er van weg te rennen. Dus ik laat de hele bende maar weer over mij heen komen en zit mijn tijd uit met kopjes thee en hier en daar wat medicatie om mijzelf niet te verliezen in de wanhoop.

In de middag ben ik heelhuids door de storm gekomen en heb nog steeds een hartslag.

Ik ga eenzame Sue maar eens knuffelen.

En laat Dochter mijn chocolade opeten.

Wat zijn ze leuk samen hè <3

Maar niet te dichtbij Zaagmans.

We gaan even naar een marktje hier bij ons in de stad. Blijft vreemd om dit een stad te noemen.

Je kan het hebben Zaagmans. Volgens mij vindt Dochter dat ook.

Rondje om de kerk.

En Dan gaat Dochter alweer naar huis.

Ik kreeg van haar vandaag een heel lief knuffelschaapje <3

En nu?

Wat gezelschap halen voor Sue.

Nou eens kijken of ik ze in het hok kan krijgen.

De eerste is het dak al opgevlogen. Een metertje of vier hoog!

En na een uurtje zoeken en jagen hebben we ongeveer heel Thorn gezien en onze kippen weer teruggevonden.

Men!

Deze zijn niet makkelijk.

Maar het is ons gelukt.

Dit hebben we wel verdiend na een uurtje jagen. Morgen maar eens bellen om ze om te ruilen voor baardkrielen. Deze twee zijn toch net iets te hoog en groot en ze houden erg van vliegen. Daar is ons hok niet op gebouwd. En ik wil ze niet opsluiten of vleugels knippen. Dus de zoektocht gaat weer verder.

Moet dit, denkt Sue. Ook zij is een beetje in de war van de nieuwe loges.

Goedemorgen. Ik word helaas wakker met migraine. Zaagmans brengt de kipjes zometeen alleen terug en als mijn migraine voorbij is zoeken we weer nieuwe uit.

Eerst dit maar eens zien te overleven.

Ik houd het kort vandaag. Ben echt zo misselijk dat ik alleen maar kan liggen.

Truste!

 

Share

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *