8 mei 2022

Mijn 23e Moederdag alweer <3
Vandaag alleen de plaatjes en dit keer zonder praatjes.

 

Share

18 gedachtes over “8 mei 2022”

     1. Ik denk dat ik vanavond maar een patatje ga halen. Ik krijg enorme zin in patat van deze discussie 😜

  1. Hoe hoger de mensen wonen, hoe meer het patat is volgens mij. Zelf kom ik uit Utrecht, maar ik heb het altijd friet genoemd. Maar ja, ik woonde dan ook in het midden van het land, dus dan mag je nog een beetje kiezen. Nu we in het zuiden wonen valt er natuurlijk niks meer te kiezen 🙂

    1. Hoe hoger je woont hoe meer het patat is. Terwijl hier in België waar wij tegenaan grenzen, zijn patatjes, gekookte aardappelen.

 1. Wat een ontzettend mooie en lieve plaatjes.
  Ik wil nog eens laten weten dat ik het ontzettend knap vind om alles wat je doet op de foto te zetten. Vorige week waren we de schuur aan het verven en probeer ik het op foto’s vast te leggen hoe het gaat…
  Ondertussen denk ik dan aan jou, want jij doet dat dan vaak over het geheel van de dag. Echt bijzonder knap!

  1. Ah wat lief van je. Het is soms wel goed nadenken en niet vergeten om de dag dan vast te leggen. Maar ergens houdt het mij ook scherp dat ik niet moet vergeten de mooie dingen te zien op een dag. En zelfs op dagen dat niks mooi voelt in mijn lijf probeer ik toch via de foto op zoek te gaan wat wel mooi is of prettig voelt.

   Is de schuur mooi geworden?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *