24 tot en met 26 april 2022

Goedemorgen,

Ik word echt wakker met de meest vreselijk pijnlijke migraineaanval. Ik zie er sterren van en mijn maag zit achterstevoren.

Ik probeer mijzelf een beetje af te leiden met de bloemetjes.

Mocht dat niet genoeg zijn, kan ik altijd nog de bloemen op het behang tellen.

Altijd in de buurt <3

Zaagmans gaat even een rondje zeilen. Gelijk heeft hij, het is heerlijk weer. En het is heel fijn dat we de boot nu bijna om de hoek hebben liggen.

Ik ga ook even liggen.

Gelukkig hebben we altijd nog een voorraad soep in de vriezer. Wel zo fijn als je misselijk bent. En daarna duik ik meteen mijn bed weer in.

Goedemorgen. Daar ben ik weer, nog steeds compleet met migraine. Ik probeer wat te ontbijten maar ik ben tijdens deze aanval echt alleen maar misselijk. Zo gek dat dit echt per aanval verschilt.

Meneer T is er ook beroerd van.

De rest van de dag lig ik weer in het donker. Gewoon mijn ogen dichthouden en heel stil blijven liggen.

Maar van al dat liggen gaat je lijf ook pijn doen. Dus maar eens vanuit het badkamerraam kijken of onze blauwe regen het nou al eens doet.

Zaagmans is ondertussen druk bezig met de overkapping.

Stoer hoor die boor.

Nou en dit ben ik dus vanuit het badkamerraam.

Ok, ik heb weer eens een nachtelijke bestelling gedaan toen ik een slaappil had genomen van de week. Aankomende dagen volgt er nog een bestelling… Ik doe dit wel vaker als ik een slaappil op heb, maar soms bestel ik ook echt heel vreemde dingen. Of dingen dubbel. Gelukkig kan ik het nog terugsturen. Ik kom hier vaak pas achter als ik de volgende dag een bestelbevestiging vind.

Tijd om weer te slapen. Het is bijna niet vol te houden deze aanval.

Weer een nacht voorbij en nog steeds migraine…

Ik prop met moeite een appel naar binnen met wat verstopte paaseieren.

Gelukkig krijg ik af en toe wat gezelschap van Zaagmans en mag ik heel hard bij hem uithuilen als ik er van overtuigd ben dat deze pijn nooit meer overgaat. Het gekke is dat huilen helpt, de pijn zakt daardoor iets.

Ik krijg van Dochter heel lief een foto gestuurd dat ze net twee kaarsjes voor ons heeft gebrand in de kapel waar we zo graag komen. Ze was afgelopen dagen even in Utrecht, maar is sinds vanavond weer bij ons in de straat. En dat vindt deze moeder altijd erg fijn.

Truste!

 

Share

4 gedachtes over “24 tot en met 26 april 2022”

  1. Heb je al eens geprobeerd dat Zaagmans je voeten goed masseert? Er zitten zoveel drukpunten in en staan in verbinding met je hele lijf. Liefs voor jou 💓

    1. Iemand aan mijn voeten laten zitten, daar moet ik wel even m’n best voor doen 🤭 Maar ik zal het eens proberen. Dankjewel voor de tip 🌷

  2. Ja, ik weet het. Het is niet het meest fijnst en soms ook moeilijk te verdragen. Maar ach, je lieve man, het is het proberen waard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *