22 en 23 april 2022

Goedemorgen,

Zaagmans is deze ochtend al vroeg bezig met het aanleggen van ons nieuwe terras.

Komen alleen hier en daar wat grote rotsblokken onder de grond vandaan.

Dit boompje stond eerst in het hoekje, maar doet het daar niet goed. In de hoek waar de boom stond komt nooit zon, dus we hebben besloten om er een overdekt stukje van te maken waar we bijvoorbeeld lekker kunnen zitten als het op een warme zomeravond regent.

Hoe gaat het vandaag met mijn Blue Bells?

Ze worden met de dag mooier.

Nog net voor dat we de deur uitgaan komen mijn nieuwe sloffen voor de volgende winter alweer binnen. Ik ben zo goed in koopjes scoren.

Onderweg naar traumatherapie.

In de altijd zo gezellige wachtkamer.

Terwijl Zaagmans een rondje doet over de markt, probeer ik nog een beetje bij te komen van de therapie.

En alles weer loslaten helpt toch het beste als je plantjes koopt.

Het zit er weer op voor vandaag!

Goedemorgen, een beetje make-up kan soms wonderen doen.

Wat gaan we vandaag allemaal doen?

Ik mag wel weer eens het bed afhalen.

Kan het fijn even luchten zo.

Helaas zitten deze takken vol met luizen, dus mogen ze verhuizen.

Ik zet er weer nieuwe voor terug. Niet dat u veel verschil ziet, maar het scheelt wel een stuk of duizend beestjes.

Ik verander mijn hoekje weer eens in de eetkamer.

Overal verse bloemen.

En mijn favoriete zithoekje krijgt zelfs een nieuw kussentje.

De woonkamer krijgt ook nieuwe bloemen. Eigenlijk zijn we niet zo vaak te vinden in de woonkamer. De eetkamer grenst aan de keuken en aangezien ik bijna elke dag wel aan het bakken ben, zitten we vaak toch liever daar. Best zonde want ik vind onze woonkamer ook echt een fijne lichte ruimte.

Nog een beetje stofzuigen.

En dan krijg ik echt iets heel speciaals opgestuurd van iemand die mijn plog leest.  Ik krijg haar dierbare engeltje, die zij zelf ook van een dierbaar iemand heeft, in bruikleen voor zo lang als ik wil, zodat ik nooit meer alleen ben. Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Ik vind dit zo bijzonder <3

Zaagmans maakt een begin aan het zemen van de ramen. Uit mijn hoofd hebben we 28 ramen…Zeem die maar eens van binnen en van buiten terwijl je binnen ook nog genoeg te klussen hebt. Echt, als je hier niet oppast ben je heel de dag wel bezig.

Hij kan het wel goed zeg!

En dan is het weer tijd om te knuffelen met Odette.

Wanneer schiet onze blauwe regen nou eens op? Ik zie hem overal al in volle bloei staan, behalve bij ons.

Ons boompje is naar vrienden gegaan en in ruil daarvoor kregen wij deze mooie grote bloembak. Op de foto komt hij niet echt goed tot zijn recht, maar hij is echt prachtig en heel groot. Zo fijn, nu mag ik nog meer plantjes kopen.

Ik heb geen zin meer…

Maar ik moet toch nog wat aan deze situatie doen.

Ons bed is zo klein in deze kamer.

Lijkt wel een poppenbedje.

Onze kledingkamer die aan de slaapkamer grenst blijf ik ook zo mooi vinden.

Kijk nou zoveel kastruimte.

Driekwart van mij en een kwartje voor Zaagmans 🙂

Na een dag zo hard werken is het wel weer eens tijd voor sushi.

Proost!

Smakelijk.

Ja, dit is dus de reden waarom ik niet met stokjes eet.

Nee, de echte reden is, dat ik echt niet met stokjes kan eten. Gelukkig hoor je sushi eigenlijk met je handen te eten.

Kijk eens wat een grote mond ik heb!

En als je dan alles op hebt, is je buik ook heel groot.

Ik warm nog even op bij de kachel en ga dan lekker naar bed.

Vind u mijn gouden driehoek ook zo mooi?

Truste!

 

 

 

Share

7 gedachtes over “22 en 23 april 2022”

 1. Jullie slaapkamer!! Wow wat een pracht en dan die lamp ook 💙
  Zijn jullie ( zaagmans) tevreden over de kärcher? Ik twijfel nogal!

  1. Dankjewel. Lamp steekt zo mooi af bij het donkerblauw. Karcher is wel een fijn ding. Trekt snel droog zonder strepen. Ik zelf vind het wel sneller werken. En ik heb dan ook echt een bloedhekel aan ramen zemen. Als deze stuk is zou ik wel een nieuwe kopen.

 2. Ik vind jullie nieuwe huis zo mooi licht en als de zon naar binnen schijnt is de lichtval zo mooi.
  Wat lief dat je dat engeltje mag lenen, dat is zoiets onbeschrijflijk vol liefde dat ik er onmiddellijk vol van schoot. Ik hoop dat het je helpt je niet zo reddeloos alleen te voelen lieve Wendy. 💜

 3. O, wat is jullie huis prachtig!!!
  Zo knap dat je er zo’n eenheid in weet te krijgen.
  Wat ontzettend lief, dat engeltje.
  Ik denk dat alle lieve vrouwen die jouw blog volgen je zoiets zouden willen geven.
  Xxx
  Lydia

  1. Dankjewel. Het gaat steeds meer als een thuis voelen.
   Het engeltje is zeker heel erg lief. Blijft mij raken ❤️
   Veel liefs voor jou 🌷

 4. Ik vind het echt een prachtig huis geworden. Zo smaakvol en netjes allemaal. Wat een grappige foto van Zaagmans met zijn buik, zo herkenbaar haha😂

  1. Dankjewel. Het is niet overal netjes hoor 😀 Ik zal eens wat foto’s maken van de ruimtes die nog gedaan moeten worden. Boven bijvoorbeeld ligt op heel veel plaatsen nog geen vloeren en breek je je nek over alle losse troep die ontstaat door al het klussen 🥴

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *