26 en 27 maart 2022

Goedemorgen,

Dag zoveel met migraine is weer aangebroken.

Het klussen in de slaapkamer gaat rustig door.

Ik probeer nog steeds de slaapkamer te vermijden omdat ik gek word van de sombere gedachten in mijn hoofd. Dus laptop aan met geluid, een ander geluid dan alleen maar de geluiden in mijn hoofd.

Ondertussen wordt de meest zachte fleecetrui die ik ooit heb gevoeld thuisbezorgd.

Hmm… Ik zie er niet heel gezond meer uit na zoveel dagen migraine. Het gaat om de trui moet u maar denken.

Op naar België voor een frietje.

Begint inmiddels wel een gewoonte te worden om dit in mijn pyjama te doen zeg.

Smakelijk.

Kijk Zaagmans eens blij zijn dat hij niet hoeft te koken.

Iemand wil heel graag bij mij op de stoel onder een dekentje.

Maar helaas, ik kijk vanavond lekker alleen op de stoel de finale van Big Brother.

Ik ga het nog missen na al die maanden.

Er is weer een nieuwe dag aangebroken. Helaas bij mij nog steeds met migraine. Ik mag echter niet klagen want vannacht is de klok een uur vooruit gegaan, dus dat betekent ook een uur minder migraine. Hoera voor mij.

Zaagmans is de laatste stukjes in onze kleedkamer aan het schilderen.

Ik doe de bloemen in een vaas en probeer er een glimlach uit te persen voor de foto, omdat dit nou eenmaal iets gezelliger staat.

Gezellig.

Ik kruip weer in mijn stoel achter mijn scherm.

Maar het is een slechte dag. Migraine die maar niet weggaat. Nare gedachten die maar niet minder worden. Ik heb echt geen idee wat ik met mijzelf aan moet. Door de migraine kan ik mijzelf maar moeilijk afleiden en door de storm aan vervelende gedachten kan ik ook niet echt gaan slapen. Bovendien, als je vijf dagen migraine hebt, kan je onmogelijk ook al die dagen slapend doorbrengen. Laten we maar hopen dat het snel avond is en ik weer naar bed mag. Ik ben wel weer klaar met vandaag.

Truste!

 

 

Share

6 gedachtes over “26 en 27 maart 2022”

  1. Misschien beetje gek. En vind jij het niets. Of heb je het al gedaan. Of ken je het heus. Maar ik heb een tijdje de hele dag webcams aangehad van de vogelbescherming. Kon uren de vogels in de gaten houden en checken. Gebeurd niet zoveel, maar vond het leuk om bij te houden. Wakker worden; is dat ei al uit? Etc. Dus wie weet. Bij deze. https://www.vogelbescherming.nl/beleefdelente/zeearend Je kunt bovenin een ‘live’ aanklikken bij de plaatjes. 🥰😘

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *