12 tot en met 14 maart 2022

Goedemorgen,

Niet een heel beste foto om de dag mee te beginnen. Ik word dan ook wakker met migraine. Eigenlijk begon het gisteren al in Luxemburg. Ik baal. Ik krijg steeds terug van mijn psychiater dat de migraine komt door te hoog oplopende spanning en dat ik meer moet leren delen. Nu probeer ik de laatste tijd meer toenadering te zoeken en dan vallen er spontaan twee afspraken uit. De afspraken die dan via email worden gemaakt gaan dan ook niet door, waardoor ik het toch zelf moet zien op te lossen. En natuurlijk, ik weet het, het is mijn eigen verantwoordelijkheid. Maar houd dan even op met een mening te hebben over mijn migraine.

Ook zoiets leuks als je net thuis bent met migraine. Ziet u deze stofwolk uit de haard komen? Deze wolken verspreiden zich als een malle door heel ons huis. U weet wel, ons huis van 366 vierkante meter. Joe Joe.

Ik trek dit zo slecht.

En dan gaat deze ook nog lastig doen.

Ziet u deze mondhoeken?

Dit maakt dan wel weer een hoop goed. Nieuwe bekers van Emma Bridgewater. Zo gezellig voor de lente.

Ze proppen en ze proppen. Maar na een paar uur komen ze erachter dat er in geen duizend jaar een buis doorheen gaat passen als we de muur in onze slaapkamer niet openbreken. Wat was er ook alweer mis met alleen vloerverwarming? De meneer van het dak repareert de stormschade op ons dak en laat de buis voor wat het is.

Mijn hoofd doet te zeer om beneden te zitten, dus ik blijf nog even boven.

Eerlijk gezegd doet mijn hoofd hier ook veel te zeer voor. En dit heeft zich niet alleen beperkt tot deze ruimte.

Leuk, al die kristallen pegels weer poetsen. Maar Zaagmans heeft een trucje bedacht. Hij gaat ze eerst met een bouwstofzuiger schoonblazen.

Ik ga in mijn pyjama naar België om een frietje te eten.

Niks zo lekker als vet eten als je migraine hebt. Tenminste vandaag dan hè. Soms kan ik echt helemaal niks eten. Of alleen zoet.

Gezellig uitzicht.

Ik drink nog een kopje thee uit mijn nieuwe beker en ga dan lekker naar bed.

Goedemorgen, buiten is het helder. In mijn hoofd helaas nog niet.

Dus ik doe een beetje klusjes zoals foto’s op een harde schijf zetten.

Ligt weer een paar honderd euro niks te doen.

Zaagmans is wat meer ruimte aan het maken zodat we nog meer bloemen kunnen planten.

En ik kneed nog een zuurdesembrood.

We eten nog een broodje en dan duik ik er weer vroeg in.

Goedemorgen, ik woon in deze pyjama. Kijken hoe ik mijzelf vandaag weer bezig kan houden met mijn migrainehoofd. Dag drie alweer.

Ik doe niet zoveel vandaag. Behalve een zuurdesembrood afbakken. En deze is alweer een stuk beter dan de vorige. Leuk om te merken dat ik er steeds beter in word.

En dan is het tijd om met dit brakke hoofd mijn plog af te sluiten en lekker te gaan slapen.

Truste!

 

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.