1 tot en met 4 maart 2022

Goedemorgen,

Het is weer tijd voor een rondje lopen.

Er komen al langzaam wat bloemen uit de grond.

De tuin ziet er nu nog heel saai uit, maar geloof mij maar; onder de aarde zitten echt heel veel mooie bloemen verstopt. Aan de andere kant van de tuin ga ik deze zomer nog meer mooie bloemen zaaien. Het is echt een heel fijne tuin. Veel privacy en niet te warm.

Eerst maar eens een rondje lopen met Dochter.

Beetje balletje trappen.

Heerlijk zo langs het water.

Je ruikt de bloesem al goed.

Hallo paardjes.

En kalfjes.

Wij vermaken ons hier wel. Beetje wandelen, beetje kletsen, lopen tussen de dieren, ruiken aan de bloesem. uitglijden op de modder. Gewoon een beetje buitenspelen. Meer niet.

Nog zo’n knappert.

Jee zeg! Kan die hond niet gewoon een bot krijgen?

Kan je toch niet maken?

Wat een chaos al die omgeknaagde bomen. Uiteindelijk zijn we een uur op zoek geweest naar de schuldige bever, die konden we niet vinden, dus dan moet het de hond wel zijn geweest.

Kijk nou wat er door de brievenbus kwam bij thuiskomst. Een lieve armband van Mila! Och lieve Mila, je moest eens weten hoe diep je al bijna 20 jaar in mijn hart zit. <3 Ik zou zo graag wensen dat je al die liefde die jij uitstraalt soms ook een beetje in je eigen hartje kan voelen. Want ik ken niemand met zo’n groot en vooral dapper hart. Dankjewel dat je er bent lieve Mila.

Hutspot op 1 maart. Hadden wij dat niet in de winter moeten doen?

Dit is trouwens het laptop tafeltje geworden voor bij mijn stoel. Niet helemaal mijn eerste keus. Maar IKEA heeft niet echt een voorraad meer. Komt vast met de tijd wel iets anders leuks voor in de plaats. Voor nu is hij heel handig.

Goedemorgen,

Tijd om wat te gaan poetsen.

En na een tijdje vind ik het wel genoeg geweest. Mijn hoofd loopt over en ik word er niet echt blijer op, dus ik ga bakken. En met bakken maak je altijd de mensen om je heen blij en dat is fijn.

Dochter komt als eerste proeven. Ik maak vandaag Madeleines en sinaasappelkoekjes. Daarnaast heb ik vandaag allemaal spullen besteld om zuurdesembrood te maken in een pan. Nu al zin in!

En daarna is Zaagmans aan de beurt.

Het liefst neemt hj natuurlijk meteen de hele schaal. Ziet u trouwens dat wij boven nog steeds geen vloeren hebben liggen? Ik zal van de week eens een rondleiding geven door alle ruimtes die we nog aan moeten pakken. Op dit moment hebben we alleen nog een vloer in de slaapkamer, kleedkamer en logeerkamer. We doen alles stap voor stap. Zoals de planning er nu uitziet, moeten we aankomende weken een paar kleine dingen in onze slaapkamer afmaken en gaan we daarna de badkamer eruit slopen. ik houd mijn hart nu al vast.

Goedemorgen. Ik drink vandaag mijn kopje thee bij de filetjes in de zon.

We nemen even de de dagplanning door. Deze bestaat vooral uit meelwormen eten en onkruid wieden.

Ik heb net mijn nieuwe gietijzeren pan binnen gekregen. Ga ik zuurdesembrood in bakken. Ik kan moeilijk elke dag koekjes bakken.

Kijk alle bloemen eens hun best doen.

Goedemorgen,

Vandaag zijn wij onderweg om wat ideeën op te doen voor een nieuwe badkamer.

Ja, waar begin je dan? Er is echt zoveel keus. Alles is echt zo belachelijk duur! Maar ja, je wil wel een beetje goede kwaliteit en dat het er knap uitziet. Je maakt er toch een paar keer per dag gebruik van. Wij zoeken eigenlijk wel een eenvoudige badkamer, die vooral snel en makkelijk schoon te maken is. In ons huis is namelijk al genoeg schoon te maken met al die vierkantemeters.

Alleen al zoveel keuze in spiegels. Ik zou er wel eentje willen die niet beslaat.

Zaagmans wil er graag eentje waar je ook in kan bellen.

Zullen we maar weer gaan? We hebben weer genoeg stof tot nadenken. Volgende stap is tegels uitzoeken. Dan alles bij elkaar leggen en dan kijken of het ook allemaal haalbaar is.

We hebben in ieder geval wel Belgische friet verdiend.

Het begint al langzaam donker te worden. Tijd om naar huis te gaan en lekker op tijd ons bed op te zoeken.

Truste!

 

 

 

 

Share

3 gedachtes over “1 tot en met 4 maart 2022”

    1. Zeker een luxe dat we mogen kiezen. Een voor mij fijne afleiding om met dit soort dingen bezig te mogen zijn. te mogen creëren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *