26 februari 2022

Goedemorgen,

Ik ben vanmorgen begonnen aan mijn nieuwe medicatie en ik voel mij niet heel erg lekker. Lichtflitsen, duizelig en vooral heel misselijk.

En zoals sommige misschien hier wel weten heb ik echt last van een kotsfobie. Laten we hopen dat ik tijdelijk is. Moet alleen wel per week ophogen.

Om niet te veel te bewegen met mijn hoofd ga ik even bij Zaagmans staan.

Voor zo’n lelijke piano heb ik hem best gezellig aangekleed.

Zaagmans kocht gisteren op de markt nieuwe bloemen.

En ik mag vandaag de vazen vullen en er fijn meer rommelen.

Zo kleurrijk allemaal.

Van dit,

Maak ik dit.

Tijd om even de deur uit te gaan.

Op naar de stenen/mineralen-groothandel in Weert.

Meteen bij binnenkomst kan je er niet omheen.

Ze hebben echt zoveel.

Als je het hier niet vindt, dan vind je het nergens denk ik.

Ik koos voor de gele en blauwe citrien en een stukje lavendelkwarts.

Ook kochten we een nieuwe zoutlamp. Ik had er al eentje van 12 kilo op mijn jaartafel staan, maar die is best klein in dit huis. Nu koop ik er eentje van 26 kilo en lijkt het nog steeds op een zoutkorrel. Misschien toch maar eens gaan overwegen wat kleiner te gaan wonen.

Ik heb hier maar weer een gezellig plantenhoekje gemaakt.  Hier stond eerst mijn jaartafel, maar in de winter zitten we toch meer in de eetkamer, dus heb ik hem daarheen verhuisd. Ik vind het fijn om naar de seizoenen te kijken. Geeft houvast.

Lekker de kachel opstoken.

Vindt u ons nieuwe plafond ook zo mooi geworden? Is een beetje lastig te zien, maar het zit in de voor- en achterkamer. We moeten alleen nog passende kroonluchters vinden. Dat heb je met een huis als dit. Alles leuk bij elkaar sparen. Ook leuk om over een paar terug te kijken hoe het er toen uitzag.

Zaagmans de pyromaan.

En kijk nou zo gezellig onze eetkamer is als het donker is.

De zoutlamp is alweer verplaatst naar de andere kant.

Van het voorjaar wordt hier ook weer een nieuwe buis door het schoorsteenkanaal getrokken en komt hier een pelletkachel.

Maar voor nu warm ik mij lekker op bij de houtkachel.

Truste!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

4 gedachtes over “26 februari 2022”

  1. Wat een prachtig huis zijn jullie aan het maken!
    Zaagmans en jij zijn in heel veel opzichten een goeie combinatie.
    Heb net heel veel van je plogs gelezen en ik vind het helemaal niet vreemd dat jij een kotsfobie hebt…..wat moet jij je alleen en eenzaam gevoeld hebben en wat ben je een dapper en lief mens geworden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *