24 en 25 februari 2022

Goedemorgen,

Ik ben blij met mijn nieuwe broek, dus ik trek hem meteen aan.

Tijd om een vers soepje te bouwen.

Goed blazen.

En aan de overkant zit Zaagmans met zijn hand in de kip haar kont.

Het is tijd om naar de kapel te gaan.

Min lieve Omaatje is vandaag jarig,

Ik sta stil bij al onze fijne en mooie momenten samen. Ik bedank haar. Ik zal haar altijd dankbar zijn dat zij onderdeel was van mijn leven. Het lukte mij maar moeilijk om haar dat duidelijk te maken in dit leven. Ik hoop dat op de plek waar ze dan ook is, ze dit wel kan voelen. En ik brand nog een extra kaarsje voor de mensen die ik lief heb en nog meer mis.

Als je woont in een huis als dit, dan heb je zo’n schort nodig. Hoe leuk is deze? Ik ga meteen koekjes bakken.

Gelukt. Allemaal voor Zaagmans!

Maar voordat hij daaraan mag beginnen, moet hij eerst zijn bord met spruitjes leegeten.

Goedemorgen, ik zit weer klaar om naar Utrecht te vertrekken voor een traumatherapiesessie. Hopelijk vandaag weer een stapje verder.

Dit ziet er niet heel hoopvol uit.

Wel consequent droogbloemen. Elke week hetzelfde uitzicht.

Ik leef nog. En het lukt zelfs nog om een koekje te eten.  Vandaag een klein beetje truamaverwerking gedaan. En afgesproken om er toch maar nieuwe medicatie bij te doen, omdat ik het maar slecht volhoud zo. Ik baal ervan. Nog een pilletje erbij op de lijst. En ga ik er nog meer van aankomen? Ik ben van mijn huidige medicatie ook al tien kilo aangekomen en kan nou niet echt zeggen dat het voor mij een wondermiddel is.

Beetje kijken naar servies en kopen van nieuwe planten voor het huis doet het altijd goed.

Tijd om weer naar huis te gaan en lekker te slapen.

Truste!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *