13 en 14 februari 2021

Goedemorgen.

Wij gaan vandaag naar lekker naar buiten.

Net als de rest van Nederland lekker schaatsen. Dit mogen we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Straks moeten we weer tien jaar wachten voordat we het ijs op kunnen. Aan mijn schaatsen te voelen is het ook wel tien jaar geleden dat ik ze aan had. Men, wat zijn die dingen stug.

Ik weet niet zo goed of ik het nog durf. Ik durf eigenlijk alleen te schaatsen op een kunstijsbaan. Ik ben echt zo bang dat ik door het ijs zak en verdrink.

Zaagmans is nergens bang voor.

Ohw. Dat valt niet mee na tien jaar.

Zaagmans daarentegen…

Die gaat natuurlijk meteen weer heel erg soepel.

Is er iets wat die man niet kan?

Ik daarentegen, lijk op dit moment in mijn broek te poepen.

Maar ondanks alle poep, heb ik het wel naar mijn zin. Ik had het ook niet kunnen doen en alle pret aan mij voorbij laten gaan.

Alleen ben ik na een tijdje niet zo fris en fruitig meer en voel ik spieren waarvan ik het bestaan niet wist.

Op naar huis.

Want we moeten wel aan het werk blijven hé.

Zaagmans schildert alle latjes voor de lambrisering.

Die komen bovenaan. En onder aan de lambrisering komt nog een hoge plint.

We pakken echt kamer voor kamer in het huis aan en dat betekent in ons geval dat we elke ruimte strippen en weer opnieuw opbouwen. Dus ook nieuwe stopcontacten.

De plinten zijn van de week gelukkig ook geleverd.

En de achterkant van ons bed. Alleen is daar niet zoveel van te zien tegen een witte muur.

Tijd om te gaan slapen.

Goede zondagmorgen. Ik begin deze morgen met een kwast in mijn hand. En terwijl ik alles een beetje mooier probeer te maken…

Sloopt Zaagmans nog even een stukje vloer.

De eerste laag zit erop.

Tijd voor een bordje groenten.

En nog een wandeling in de sneeuw. Vandaag is het de laatste dag dat het vriest.

Ik vind het jammer dat het winterweer weer gaat verdwijnen. Ik vind de kou wel iets gezelligs hebben.

De zon doet echt zijn best vandaag. Lijkt wel of we op wintersport zijn.

Ja, jij doet ook je best.

Heel goed zelfs, want Zaagmans bestelde sushi voor ons.

En?

Grote hap.

En genieten maar.

Na het eten gaat Zaagmans nog even verder met de waterleidingen in onze slaapkamer.

Maar we hebben nog wel een paar meter te gaan.

Zaagmans weet van gekkigheid niet meer wat hij er nog mee moet doen.

Ik stort in op mijn bed en ga lekker slapen.

Truste!

 

Share

17 gedachtes over “13 en 14 februari 2021”

  1. Wat onwijs lief van je Kim. Je kan als je wil je ook abonneren aan de linkerkant van de pagina. Dan krijg je een mail als ik weer iets plaats.
   Helaas is dit niet een heel fijne periode en bestaan de dagen veel uit overleven waardoor er weinig ruimte is in mijn hoofd om dingen te maken. Dat vind ik jammer want normaal beleef ik er veel plezier aan. Als het half weer lukt kom ik snel weer met nieuwe foto’s en verhalen. en natuurlijk ook over ons nieuwe huis.

   Dankjewel voor je berichtje.

   Liefs Wendy

   1. Dankjewel voor jouw reactie. Ik vind dat erg naar voor je en leef erg mee. Ik volg je al een hele tijd en dan ga je toch om mensen geven? Klinkt misschien raar, maar als ik dan een tijdje niets lees over degene dan maak ik me toch zorgen. Ik stuur héél veel pakketjes liefde om te leven ipv overleven. Je bent het waard!
    Liefs

    1. Wat onwijs lief van je! Ik snap wel wat je schrijft. Ik voel dat zelf ook bij mensen die ik al lang volg. Je leeft toch met elkaar mee in de jaren. Dat is ook een mooi iets. Dankjewel voor je lieve woorden en je berichtje. Ik hoop snel weer leuke verhalen te kunnen plaatsen.
     Veel liefs voor jou

 1. Lieve Wendy,

  Ik sluit me helemaal aan bij Kim, ook ik volg je al jaren en maak me ongerust als je een tijd niets post.
  Vind het heel erg verdrietig voor je dat je leven vaak zwaar is. Zou je erg graag wat liefde en steun willen geven!
  Lydia

 2. Daar sluit ik mij ook op aan. Volg je al een hele tijd en maak mij ook altijd een beetje ongerust als je een tijd niets post. Dan vraag ik mij af of je het allemaal een beetje trekt.
  Hopelijk doet het je een beetje goed als je weet dat er mensen zijn die je niet kent aan je denken en om je geven.

 3. Ook Ik kijk hier regelmatig! Het abonneren lukt me niet….
  We leven allemaal met je mee; hopelijk put je hier wat troost uit.

  1. Wat lief je bericht. Dankjewel. Ik put er zeker troost uit! Wat gek dat het abonneren niet lukt. Als het goed is hoef je alleen je mailadres in te typen en het later in je mail te bevestigen. Dan zou het in orde moeten zijn.

 4. Ik lees dit nu dus pas. Ook ik maak mij zorgen. Ik ben door alle fotootjes en verhalen veel om je gaan geven. En dat terwijl ik je niet ken. Houd je taai en ik hoop dat je gauw weer wat kan schrijven en laten zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.