7 en 8 januari 2021

Goedemorgen,

Ook al slaap je in de eetkamer, altijd je bed opmaken.

Hier moet iets gebeuren.

Ik kan kiezen, twee trappen op naar zolder. of de hoek om de kelder in.

Ik kies voor de kelder. Maar ben er niet heel erg gerust op. Wat als er straks allemaal spinnen in onze dozen zijn gekropen en dat als ik ze dan uitpak, overal van die vieze grote zwarte spinnen door mijn slaapkamer lopen. Of nog erger, in een trui gewandeld zijn en dat ik die dan aantrek. U merkt het al, ik kan hier nog uren over fantaseren met u.

Maar goed, laat ik niet flauw zijn. Zaagmans is de deur uit en ik wil dat als hij thuiskomt denkt, zo hé, die Wendy heeft hard gewerkt. En dan mag ik misschien vanmiddag wel een uurtje niks doen van hem.

Nou, als ik hier geen bonuspunten mee verdien!

Ik heb zelfs wat spulletjes gevonden, om onze woon-, eet-, slaapkamer op te leuken.

En ik ga nog even door, want ik vond ook nog wat leuke dingen om op te hangen aan spijkers die hier nog in de muur zitten. Het toilet komt ooit ook aan de beurt, maar tot die tijd mag het er best een beetje gezellig uitzien.

Kijk Meneer T eens knap zijn!

Dit mag ook nog even blijven. Dit is toch te grappig?

Ik krijg post van een medeplogster. Een medeplogster, die nu ook mijn buurtgenoot is. Hoe leuk is dat? Dankjewel voor de lieve en leuke post!

Ik heb een uurtje pauze verdiend hoor. Zaagmans was helemaal blij met de opgeruimde kamer. Dus kijk ik nu even in het huis van Big Brother.

Wij eten vanavond luie sushi. Wij vinden namelijk dat wij de rest van de dag al actief genoeg zijn. Dus een beetje luiheid mag best.

Heel de avond bezig om een kastje te zoeken voor de badkamer, dat dan ook past. Kom je er bij afrekenen achter, dat ze deze niet bezorgen. Gelukkig kon ik nog wel verduisterende gordijnen bestellen en jawel, die komen op 19 februari. Mag toch hopen dat voor die datum Ikea weer open is. Ik kan u vertellen, dat het best lastig verhuizen is zo zonder winkels.

Goedemorgen op deze vrijdagmorgen. Wij gaan vandaag voor de laatste keer naar IJsselstein. Het huis schoonmaken, afscheid nemen van alle buren en dan de sleutels aan de makelaar geven. Maandag krijgen de nieuwe bewoners de sleutels.

Maar eerst krijg ik dit lekkere ontbijt van Zaagmans.

Zaagmans vindt het leuk om de auto in de tuin te parkeren. Leuk zolang er nog geen planten in staan, maar daarna moet hij iets anders leuks gaan verzinnen.

Onderweg.

Ik hoop zo dat de nieuwe bewoners dit behang van Laura Ashley laten zitten. Het is al een lange tijd niet meer te krijgen in Nederland en ook niet meer te bestellen in Engeland. Als het goed is gaan ze in maart weer leveren in Nederland. Tot die tijd wachten we in ons nieuwe huis ook met behangen. En ik hoop dat dit behang dan ook weer leverbaar is, zodat we het op de muren in de eetkamer kunnen doen.

Voor de laatste keer schoonmaken.

Voor de laatste keer in de vensterbank naar buiten kijken. Ik kan niet ontkennen dat ik even moet huilen. Bijna twintig jaar heb ik in IJsselstein gewoond, met een onderbreking van een jaar. Zoveel meegemaakt hier. Ik ga mijn vertrouwde omgeving missen. Maar voel ook dat het goed geweest is zo. Het is tijd voor nieuwe avonturen. Een mens moet groeien, nieuwe dingen meemaken, nieuwe mensen leren kennen. Het komt vast wel goed.

Iets meer dan zes jaar geleden deed ik hier de deur voor het eerst open.

En nu trek ik hem voorgoed dicht, nadat we afscheid hebben genomen van alles buren.

Onderweg naar ons nieuwe thuis.

Waar heel leuke post op ons wacht van onze oude buurtgenoten. Heel lief, dank jullie wel <3

Zo leuk, ik hang de zeep meteen op de laatste spijker die nog over is. Het ruikt meteen heerlijk in het toilet. Laatste gaatje moet ik nog even wegwerken, of er een nieuwe spijker in slaan en er nog iets leuks bij hangen.

En ook een heel lieve kaart van Harrie en alle kinderen. Dankjewel lieve Harrie!

Ik kijk nog even hoe Zaagmans alle bedrading vernieuwd en ga dan lekker slapen.

Truste!

 

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.