22 december 2020 deel 1

Van ons! <3

Wij verhuizen naar Limburg. Eindelijk kan ik een foto van ons nieuwe huis met jullie delen.

Een hoop mensen vragen aan ons bij het zien van deze foto, welk gedeelte van dit huis is dan van jullie? Maar lieve mensen, heel het pand is van ons! 366 vierkante meter klusmateriaal. Wij gaan ons wel vermaken de aankomende tijd. En natuurlijk neem ik jullie weer mee in onze klusavonturen.

Zullen we eerst eens samen door het huis lopen zoals wij dit afgelopen zomer deden?

Komt ie…

Share

24 gedachtes over “22 december 2020 deel 1”

 1. Oooooh wat prachtig!! Ik zou zomaar een schommel op willen hangen op die zolder, zodat ik heerlijk zou kunnen schommelen……………..
  Heel veel geluk en plezier, maar vooral tonnen vol liefde voor jullie in jullie nieuwe huis!

  1. Dankjewel. En als er ooit een schommel komt te hangen (dit wil Dochter namelijk ook 😉 ) dan kom je maar gezellig een rondje schommelen bij ons.

 2. Dat ziet er geweldig uit zeg; prachtig. Wens jullie hier heel veel woonplezier toe. Bovenal wens ik jullie toe dat jullie het oude achter laten en hier -nu als echtpaar- overnieuw kunnen beginnen!!
  Sterkte met het klussen en ben ook erg benieuwd welk plekje dit in Limburg is.

  1. Dankjewel!
   En bedankt voor het doorsturen van het artikel. Ik had het inderdaad al gelezen. Helaas loop ik er nog dagelijks tegenaan dat mijn migraine op stress wordt afgeschoven en ik voor mijn gevoel hier dus heel veel invloed op zou moeten hebben. En dus bij elke aanval weer die frustratie, wat heb ik nu weer niet goed gedaan?

 3. Wow wat een prachtig huis en prachtige tuin! En wat een ruimte! Ik ben heel benieuwd naar jullie klusverhalen. Veel geluk en woonplezier in jullie nieuwe kasteeltje 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *