5 december 2020

Goedemorgen, vanuit ons pakhuis.

Onze eettafel is al verkocht en de helft van onze spullen is al ingepakt.

Maar onze kerstbekers gelukkig nog niet.

Schiet al aardig op toch?

Echt in elke kamer staan wel dozen.

Zelfs tot aan de voordeur.

Gelukkig hebben we vandaag nog wel wat schone kleding kunnen vinden.

En dan is het weer hoog tijd om op avontuur te gaan.

Even kijken bij Kwantum.

Ik leg mijn mondkapje even vast voor het nageslacht… Kijken of we hier ons nog een voorstelling van kunnen maken, over een paar jaar.

Bij Kwantum kunt u best terecht voor leuke kopjes, al zeg ik het zelf. Ik heb ze keurig laten staan, want er staat al meer dan genoeg servies ingepakt thuis.

Tijd om vandaag een keuze te maken voor de nieuwe vloeren. We zijn hier al weken mee bezig. We blijf steken op deze twee kleuren. Helpt u ons mee beslissen? De lichte of de donkere? Wij gaan vandaag weer naar huis zonder een uitgekozen vloer.

Deze vind ik ook wel leuk. Net iets anders dan de visgraat die je op dit moment zo een beetje in elk huis tegenkomt.

En weer door.

Ik wil graag weten of Zaagmans leuk kleurt bij deze bank.

Nee. Moet toch iets anders worden.

Boodschappen uitpakken.

En dan eens bedenken hoe hier vanavond met vier man kunnen kaasfonduen. Niet…

Dus schuif ik er een tafeltje bij. Ondertussen kom ik er ook achter dat ik de kaasfonduepan al heb ingepakt. En zoals u van de vorige verhuizing misschien nog wel weet, had ik toen alle dozen genummerd en in een schrift geschreven wat er in welke doos zat. Dit keer heb ik mijzelf deze moeite bespaard en zo een beetje alles gewoon in dozen gegooid zodat ik straks in een grote verrassing leef. Geen kaasfonduepan dus vandaag. Geeft niks, ik word met de jaren soepeler. Als ik dat nou ook nog eens kon zeggen van mijn lichaam…

Ik ben de pepernoten en snoepgoed nog steeds niet zat.

Tijd om aan het eten te beginnen.

Kijk mijn kindertjes eens keurig op commando zwaaien.

Fijn dat ze er zijn.

Kunnen we beginnen aan de gesmolten kaas.

Ziet u, lukt prima zonder pan en een grote tafel.

Lekker knus.

Tijd voor weer een vakje uit mijn adventskalender. Leuke is dat al mijn verhuisdozen ook een beetje op een adventskalender lijken nu ik niet weet wat er in zit. Best leuk, nu kan ik in januari er elke dag weer eentje open maken.

Kopje thee en zelfgebakken speculaasjes.

En niet te vergeten een potje Rummikub.

We zijn begonnen.

En ik ga best lekker, al zeg ik het zelf.

Bloedfanatiek zijn ze.

Maak ik ondertussen nog een adventskalender open.

Nou, dag lieve kinderen. Dit was dan de laatste keer Sinterklaas vieren in dit huis.

Tandenpoetsen en weer naar bed.

Truste!

 

Share

8 gedachtes over “5 december 2020”

  1. Dat is pas omdenken lieve Wendy… je gevulde verhuisdozen als adventskalender zien!
    Over je vloer, ik denk dat het afhangt van hoeveel daglicht er in je nieuwe huis valt, als je véél daglicht heb zal de donkere vloer wellicht mooier staan dan de lichtere variant. Gut ja een visgraatvloer en dan van die zwartstalen deuren mét glas van Gewoon Gers (natuurlijk) LOL
    Liefs!

  2. Een beetje een late reactie, maar het ziet er allemaal gewoon gezellig uit met een gewone pan…… Ikzelf vind de lichte vloer erg mooi. Fijne kerstdagen en veel succes met de verhuizing. Veel plezier bij het uitpakken van de januari kalender…

    1. We hebben voor een lichte vloer gekozen voor in de woonkamer. Leek ons toch wel het beste. Ik verheug mij nu al op het uitpakken 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *