10 september 2020 Wereld suïcide preventie dag

1 september 2020

Vandaag,

Ik liet mijn hulpverleningsafspraken vandaag voorbij gaan.

In plaats daarvan kocht ik twee dikke truien voor de winter en vroeg mij af, als ik de winter niet haal of Dochter ze dan graag zou dragen.

Ik kocht twee veel te dure dekbedovertrekken. Een voor in de logeerkamer en een voor op ons grote bed. Want al zolang wilde ik in elke kamer hetzelfde beddengoed. Dan heb je het leven wel uitgespeeld. Maar in plaats van blijdschap was er een grote zwarte leegte.

In de auto luisterde ik Black van Pearl Jam en stelde mij voor hoe ik in mijn kist lag en alles eindelijk voorbij was. Ik huilde. Niet van verdriet maar van opluchting.

Wat ik ook doe, het blijft donker. Pikzwart.

wspd

 

Share

13 gedachtes over “10 september 2020 Wereld suïcide preventie dag”

  1. Ik word hier zo verdrietig van. Voor jou en voor je gezin. Ik zou een been willen missen als jou dat geluk zou brengen. Ik zou willen dat ik de duisternis uit je hoofd kon halen. Hou vol Wendy, al weet ik onderhand dat je dit al jaren doet. Maar toch…hou vol. ☘️☘️☘️☘️☘️

  2. Ach lieve Wendy toch
    Ik vind dit zo naar om te lezen maar ook ongelofelijk dapper dat je dit deelt
    Veel sterkte en kracht gewenst voor jou en jouw dierbaren

  3. Och meisje toch. Wat een ontzettend zwaar verdriet! Houd vol. Heel veel liefs. Ik hoop dat het toch weer iets lichter gaat worden voor je.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *