29 november 2018

Goedemorgen. 

Vandaag ben ik jarig. Ik word toegezongen door Zaagmans en mag het getal 40 uitblazen.

40! Veertig! Men, dat is echt stokoud!

Gisteravond werd ook dit pakketje bezorgd. Geen idee van wie, maar ik had zo het vermoeden dat ik dit pakketje dicht moest laten zitten tot vandaag.

Kijk eens wat erin zit! Zo prachtig! Ik ben helemaal onder de indruk. Ik heb dit beeldje gekregen van een iemand die mij het afgelopen jaar heel dierbaar is geworden. Ik kreeg dit van een vriendin die ik afgelopen jaar heb leren kennen tijdens mijn week traumabehandeling. Na die tijd hebben we altijd contact gehouden. In de kliniek kregen we al te horen dat we zusjes hadden kunnen zijn en hoe langer we elkaar kennen hoe meer we ook zien en voelen dat dit zo is. Wat bijzonder om juist dit beeldje van haar te krijgen <3

Ik ben inmiddels aangekleed en gedoucht. Ik ben al bijna op een leeftijd dat ik hier de thuiszorg voor zou moeten kunnen bellen. Wel beetje wennen hoor dat veertig zijn.

Naast taart krijg ik van Zaagmans nog iets anders. Wat zal het zijn?

Oh wauw! Een nieuwe laptop!

Hoe vet is deze? Oh nee, vet zeg je niet meer als je veertig bent. Hoe prachtig is deze nieuwe laptop?

Meteen uitproberen natuurlijk!

De taart moet natuurlijk wel gegeten worden.

Daar heeft Zaagmans wel oren naar.

Ik krijg ook nog mooie bloemen van broer Goff, schoonzus Do en mijn prachtige drie neven. Zo lief!

En nu is het weer tijd om te gaan.

Op je verjaardag naar de traumakliniek. Ik heb hier afgelopen voorjaar een week lang, twee keer per dag EMDR gehad. Na die week hebben we twee keer opnieuw de aanvraag gedaan voor een langdurige behandeling, omdat die ene week lang niet voldoende was. Zij hebben mij hiervoor twee keer afgewezen en moest het zien op te pakken in mijn eigen regio. Maar in mijn eigen regio werd ik afgewezen in de traumakliniek omdat ik niet mee mocht doen met de groep vanwege de hoeveelheid migraine en voor individuele behandeling was een wachttijdstop. Daarna werd ik in een andere kliniek afgewezen omdat ze de behandeling  niet aan vonden sluiten bij mijn huidige diagnose en zou dat type therapie in groep veel te onveilig voor mij zijn. Voor individuele hulp werd ik daar ook afgewezen omdat er niet voldoende personeel was. Op de plek waar ik afgelopen jaar een paar keer EMDR kreeg, ligt het nu stil bij gebrek aan gesprekken tussen de EMDR-sessies door en ik inmiddels niet stabiel genoeg meer ben door de beerput die daar is open getrokken door die paar keer EMDR zonder daarin ook opgevangen te worden, vanwege het gebrek aan personeel. Dus lieve mensen, laten we hopen dat ik vandaag goed nieuws krijg. Ze zeggen dat de aanhouder wint toch? En drie keer is scheepsrecht? Dus misschien treffen we vandaag wel iemand die ja wil zeggen? Ik ben tenslotte jarig en wie jarig is, is de baas.

Helaas! Nog steeds geen antwoord. Goede nieuws is wel dat ze er opnieuw naar gaan kijken en nu ook wel zien dat dit niet op te lossen is in mijn regio en je niet alleen maar losse EMDR kan volgen bij CPTSS zonder dat daar iemand bij betrokken is die de gesprekken met je aan kan gaan over wat deze verwerking en nieuwe inzichten allemaal bij je los maakt. Ik ga keihard duimen deze week.

Kijk eens zo lief! Een kaart van oom G en GMT!

Ben kapot van het gesprek. En die jeugdpuist mag snotdomme wel van mijn gezicht af. Veel te oud voor deze onzin!

Wie verjaart, eet die dag heel veel taart.

Meteen de laatste afleveringen kijken van Klem op mijn nieuwe laptop. Kijkt wel heel erg fijn dit scherm!

En nu? Weer een moeilijk gesprek?

Nee! Naast taart, eet ik op mijn verjaardag ook graag sushi.

Snel naar huis.

Lekker hoor!

Daarna krijg ik een lekker warm kruikje van Zaagmans, telefoneer nog wat…

En ga dan lekker slapen.

Truste!

Share

12 gedachtes over “29 november 2018”

 1. Gefeliciteerd en 40 is nog lekker jong onze jongste dochter is ook 40 dus ik zwijg maar over mijn leeftijd . Ik zal voor je duimen dat de therapie nu echt kan doorgaan veel sterkte bij het wachten

 2. Gefeliciteerd!!
  Ik had je graag een kaart gestuurd, volgend jaar maar je bent op sint pannekoek jarig(jan jans en de kinderen;))
  Ik hoop zo dat het lange wachten nu eens beloond gaat worden.
  En die sushi mmm, lekker zeg.
  Fijn weekend!

  1. Ik weet het. Zat ook te twijfelen tussen pannenkoeken en sushi. Vond de sushi net iets feestelijker.
   Hoop ook dat ik snel wat hoor en dat het eindelijk eens goed nieuws is.

 3. Nog van harte gefeliciteerd!
  Ik duim voor je dat er nu schot in komt. Hier staat volgende week de eerste emdr-sessie op de planning. Vind het doodeng!

 4. Gefeliciteerd Wendy en 40, man wilde dat ik ze nog was. Nam ik die jeugdpuist ook nog op de koop toe😁
  Ik hoop dat je heen snel met de therapie verder kan, wat naar dat dat allemaal zo star geregeld is. Bizar eigenlijk.

 5. Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Hopelijk is die therapie snel geregeld. Ik blijf het raar vinden dat het zo slecht geregeld is allemaal. Een familielid van ons zit in dezelfde situatie.

 6. wel laat maar niet minder gemeend… van harte met je nieuwe levensjaar, dat al je dromen echt uit mogen komen! Zal mee duimen voor de therapie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *