13 gedachtes over “25 & 26 augustus 2018”

    1. Dankjewel. Niet echt beter, maar wel fijn om dit soort momenten vast te leggen en er zo toch een klein beetje van te genieten. Foto’s helpen mij altijd om te zien wat er allemaal wél is.

  1. Zo knap dat je jezelf er toch steeds toe kan brengen om dingen te doen . En dat je toch glimpjes hoop ziet door bv. de foto’s. Daar moet je wel een moedig en sterk karakter voor hebben!Dikke knuffel madelief.

    1. Wat lief van je. Dank je. Het klopt. De foto’s houden mij op de been. Daardoor probeer ik het mooie te zien. Alleen is het op zulke dagen lastig om er dan ook een gezellig verhaaltje van te maken. Vandaar dat er soms alleen foto’s zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *