Fotofabriek.nl

Een paar dagen geleden kreeg ik een mail van fotofabriek.nl met de vraag of ze mij een canvas met een door mij uitgezochte foto mochten sturen. En met de vraag of ik dan mijn mening wilde geven over het canvas. Nou dat wil ik natuurlijk wel. Alles wat met fotografie te maken heeft wil ik wel uittesten.

En zo kreeg ik de dag na mijn bestelling, het canvas al in huis. Super snel als u het mij vraagt, want bij verschillende fotowinkels duurt dit meestal wel een paar dagen. Het canvas wordt keurig beschermd afgeleverd.

En de kleur van de foto is ook precies zoals ik het had verwacht. Natuurlijk koos ik een foto van Dochter uit.

Het canvas zit mooi strak gespannen om dikke kwaliteit hout. Dit is heel erg fijn, want wij hebben een wat groter doek van een andere fotowinkel, op dunner hout en die wil nog wel eens omvallen als er een harde windvlaag voorbij komt. Deze blijft echt keurig staan.

En ook de foto is op dikke stof gedrukt.

Maar goed, genoeg over de foto. Ik wil het zo snel mogelijk naar Dochter brengen, zodat zij het canvas in haar nieuwe kamer kan zetten of ophangen.

Cadeautje!

En en en?

Ze is er heel erg blij mee. Een mooie foto van haar en Blondie.

Meteen zelf ophangen natuurlijk!

Niets meer aan doen. Mocht u nou ook een canvas willen bestellen, dan kunt u hier even klikken . Of u kijkt even op fotofabriek.nl voor nog meer andere fotoproducten.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *