Pinksterweekend 2018

Goedemorgen.

Wij werden vanmorgen wakker in Frankrijk, om zo hier de Pinsterdagen door te brengen. Ik had mij voorgenomen om alles te ploggen, maar dat liep helaas anders. Als het namelijk echt niet goed met je gaat, dan is dat niet opeens over als je een paar dagen weggaat. Dus heb ik voor u en voor mijzelf de momenten vastgelegd die wel oprecht leuk, of leuk genoeg waren. Want laten we vooral eerlijk blijven. Dit is gewoon nog steeds niet de meest fijne periode uit mijn leven. Maar gelukkig waren er dus wel fijne momenten. En fijne momenten moet je blijven koesteren. Voor mij helpt het om ze vast te leggen op beeld. Ik hoop dat u fijne Pinksterdagen had. Of gewoon een paar fijne momenten om dankbaar voor te zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

3 gedachtes over “Pinksterweekend 2018”

  1. Jij en Mr. T…. en Mr.T. en jij…. allemaal liefde eigenlijk al je foto’s.. allemaal liefde, Zaagmans…. liefde… de zon, liefde.. En ook al is het dan niet de allerfijnste periode uit je leven…. die liefde… die is er wel… en die koester je, als geen ander.

    Liefs

  2. Zier er idd heel liefdevol uit, een hond is zo een vriend, en fijn dat je dit met zaagmans kon delen weer, koester deze momenten, misschien zorgen ze dat de negatieve dingen wat op zij worden gezet, al ben je er nog niet, dit zal wel goed hebben gedaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.