9 november 2017

Goedemorgen.
Na lang twijfelen heb ik Kippie toch maar meegenomen van de tuin. Iedere keer als hij mijn stem hoorde, vloog hij in mijn handen en maakte een heel zielig geluid. Hij leek niet bij de groep te passen, omdat hij de kleinste was en het heel erg koud had. Daardoor zat hij de hele tijd alleen in een hoekje te wachten tot ik weer langskwam.  Hij is heel erg dun en heeft de hele tijd zijn veren bol staan om zich een beetje warm te houden. Dus nu is Kippie thuis en blijft hij bij ons. Ik typ wel iedere keer hij, maar laten we hopen dat hij wel een zij is.

Ik heb koffie nodig.

En daarna een ontbijtje.

Ons toilet lekt. Het enige kamertje in ons huis dat af was. Of af, we hadden het toilet lowbudget afgemaakt. Dus nu gaat alles eruit…

Behalve het behang. En helaas allemaal iets minder lowbudget, want naar mijn idee moet je niet bezuinigen op dit soort aankopen in je huis, maar kopen wat over tien jaar ook nog mooi is. Dus nu kopen we een heel mooie nieuwe pot. Een pot die we in ons vorige huis ook hadden en wat ik het mooist vond van ons huis toen.

Ik trek lekker alvast mijn glitterbroek aan.

Waarom wachten tot kerst?

Beetje stofzuigen.

En dan is het tijd om Kippie uit te laten.

Zo jij pikt snel.

Zo lijkt hij best groot.

Hier wat opruimen.

Fijn hoor.

De Filetjes weten nog niet zo goed wat ze van hun toekomstige huisgenoot vinden.

Kippie zit toch het liefst de hele dag op schoot.

Bed opmaken.

Ik heb sinds kort een Merino-wollen deken. Och mensen, dat slaapt zo lekker warm.

Plantjes water geven.

Ik lunch met dit.

En maak nog een paar plogs.

Hoi Zaagmans.

Zaagmans eet alvast de pan leeg.

Ik eet vanavond van een bord.

En weer onderweg.

Een nieuw toilet kopen natuurlijk.

Nog een rondje IKEA.

Waar de kerst al is begonnen.

Leuk hoor. Alleen een beetje jammer dat er al zoveel is uitverkocht.

Zoals deze leuke hier.

Oh, dit is er nog wel. En ook erg leuk.

Tijd om naar huis te gaan en ons warme bedje op te zoeken.

Truste!

Share

2 gedachtes over “9 november 2017”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.