5 november 2017

Goedemorgen. 

Vandaag krijgen we bezoek van Broer G, schoonzus Do en P1, P2 en B3

Ik maak alvast een soepje.

Pompoen. En daar heb ik iedere keer weer spijt van. Man man, ik hak mij altijd suf op die dingen.

Wat ga jij vandaag doen?

Ik maak nog even het bed op.

En zie dat Zaagmans is verplaatst. Heel goed!

Ik vergat iedere keer om mijn nieuwe wafelmachine te gebruiken. Maar vandaag niet hoor.

Oh en lekker dat het ruikt.

Wat gezellig!

Nog veel meer gezelligheid.

Schoonzus Do is echt zo klaar met al die kinderachtige puzzels.

Oh! Kan je toch niet maken om dit hardop te zeggen?

Was een grapje mensen!

Gelukkig maar, want de aankomende jaren komen er vast nog meer puzzels voorbij.

Knappert!

Maar gelukkig bestaat er ook zoiets als een Ipad.

En een mobiele telefoon.

Het eten komt helaas nog niet uit een telefoon, dus ik ga maar een maaltijd bouwen.

Pepernoten en soep. Vet lekker!

Dit smaakt ook.

Broer G vindt het wat zuur.

Gaan jullie nu alweer? Slaap lekker dan voor straks en bedankt voor de gezellige middag.

Truste!

Share

2 gedachtes over “5 november 2017”

  1. Tip voor het slachten van de/een pompoen: Laag water koken in een grote pan, vuur laag, pompoen voorzichtig erin, (water hoeft niet meer te koken) na 7/10 min. pompoen voorzichtig omdraaien en ook de andere zijde even 7/10 min laten “dobberen” Pompoen eruit vissen, af laten koelen tot je vingers het aan kunnen om de pompoen door de midden te snijden en te schillen met ofwel een dunschiller of een kaasschaaf. Draden/pitten zijn makkelijk te verwijderen met een lepel. S6 hopelijk hebben jij en andere lezers hier wat aan. ( Credits gaan niet naar mij, ooit gelezen op het www)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.