20 augustus 2017

Goedemorgen.
Voor degene die mij volgen op social media, waar is mijn haarwerk?
Dat heb ik vrijdag helaas weer teruggebracht. De kleur was uiteindelijk te donker en dit maakte mij erg bleek. Ik had er een plog over gemaakt, maar toch besloten om het niet te plaatsen. Voor mijn gevoel zou het dan erg lijken op klagen en dat wil ik niet. De service was juist erg goed. In plaats van het haarwerk voor mij te bleken laten ze een nieuwe maken, zodat de kwaliteit van het haar niet achteruit gaat.

Toch nog wel even een paar foto’s van afgelopen donderdag.

Mijn publiek voor vandaag.

Zaagmans lijkt een nieuw beroep te hebben gevonden.

Oh nee, hij houdt het toch bij zijn huidige beroep.

Toen ik het haarwerk op kreeg zag ik meteen dat de kleur te donker was en de lengte’s te lang in mijn gezicht.

Mijn huid is van nature zo bleek, dat ik al snel onzichtbaar ben. Ik krijg er nog een paar mooie krullen in gedraaid.

Kijk! Aan het haarstuk zelf kan het onmogelijk liggen. Zonder mijn gezicht is de kleur prachtig!

Eenmaal thuis blijf je er ook aanzitten.

Is het op de foto een beetje te zien hoeveel te donker de aanzet is? De aanzet is ook te lang voor mijn gezicht, waardoor ik er nog smaller uitzie. Nu de krullen langzaam weer uitzakken wordt het steeds zichtbaarder.

Met pijn in mijn hart zet ik het haarwerk af en brengen we het terug. Over acht weken komt mijn nieuwe haarstuk weer. Kan niet wachten tot het zover is.

Goed, dat waren dus de donderdag en vrijdag. Vandaag is het weer zondag en verschoon ik lekker het bed.

Heeft u al meegekregen dat Sue en Els aan het broeden zijn?

Ik had bevruchte eieren van de tuin meegenomen omdat het daar iedere keer misging.

Dus nu mogen onze Filetjes het proberen.

Odette is niet zo van het broeden, ook niet van het leggen trouwens. Dus zij houdt iedereen netjes op afstand.

Aangezien de eieren van de tuin een stuk groter zijn, konden onze Filetjes ze niet allemaal warmhouden. Vier onder de Filetjes en vijf onder de lamp. Eigenlijk vier want ik zag vorige week dat er eentje onbevrucht is.

Broodje met gestampte worteltjes.

Ik rommel wat met bloemetjes en vaasjes.

En deel dit toetje met helemaal niemand.

Ouwe zonnestralenvanger.

Gaat het nog een beetje Zaagmans? Volgens mij moeten wij even de deur uit.

En dat doen we dan ook braaf.

Wandelen op de Veluwe.

Kunnen we hier een potje honing kopen?

Heel lang houden we het niet uit. De bijen blijven gewoon aan je kleven.

Zo wandel ik voor de foto.

Maar zo is het eigenlijk echt.

Beetje foto’s maken van de prachtige heide.

Mijn lievelingslens is stuk, dus het gaat niet helemaal vanzelf.

Ook zo benieuwd waar Zaagmans over zit te dromen?

Laten we weer een stukje verdergaan.

Ja, wie is het nou? Els of Peter?

Zullen we hier dan maar een stukje wandelen?

Poepkevers.

En stinkzwammen.

Deze foto maakte Zaagmans, terwijl ik stiekem in de bosjes aan het plassen was. Hij is er trots op.

En terecht! Ik was al bang voor alle soorten beestjes, maar nu helemaal! Hij heeft zelfs een baard!

Wat zoek je?

Lijkt wel of de herfst al om de hoek is.

En weer door.

Oh wacht! Een zoekplaatje.

Ik zal u helpen. Het is een everzwijn.

Tijd voor een frietje.

En dan gaan we weer naar huis.

Waar ik nog snel een kan edelstenenwater maak.

Wie doet dat nog meer?

Tandenpoetsen en naar bed.

Truste!

Share

4 gedachtes over “20 augustus 2017”

 1. Wat jammer van je haarstuk, hopelijk is de volgende wel goed,staat je wel erg mooi!
  En de kipjes zo leuk, ik dacht al je hebt toch geen haan?
  Maar ze komen van de tuin;)
  Mooie foto;s verder, behalve die grote kever brrrrr haha

  1. Nee helaas geen haan voor ons, maar zo kunnen onze kipjes toch echte kippen zijn. Echt zo tof.

   Kevers zijn hoe dan ook smerig 😉

 2. Oh, de Veluwe! Ik hou ervan. Het is er zó ontzettend mooi. Helaas houden mijn angststoornissen me enorm tegen om weer eens op vakantie te gaan. Mijn allereerste paniekaanval was ook toen ik op de Veluwe op vakantie was.
  En wat doet edelstenenwater eigenlijk?

  1. Oh ik vind dit zo naar om te lezen. Zo naar voor jou. Als ik dit soort dingen lees, dan zou ik je het liefst de volgende keer meenemen naar de Veluwe. Om je weer te laten genieten in plaats van er bang voor te zijn. Ik snap het echt heel goed! Het is zo naar als je niet meer kan genieten van dit soort uitstapjes. Ik hoop dat je langzaam aan weer een beetje je weg hierin terug kan vinden.

   Edelstenenwater met de stenen die ik daarvoor gebruik zouden je weer wat meer in balans moeten brengen. Ik gebruik bergkristal, amethist en rozenkwarts. Volgens mij wordt dat de goeden driehoek van stenen genoemd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *