15 juli 2017

Goedemorgen.

Zaagmans is al vroeg bezig met het maken van mijn Canta. Hopelijk kan ik er snel weer mee op pad.

Ik heb vandaag mijn gele laarsjes en mijn gele vestje aan. Dat kan maar één ding betekenen. Tuinieren!

Laten we gaan.

Vandaag gaan we iemand zijn tuin doen die door gezondheidsproblemen dit al twee jaar niet meer heeft kunnen doen. Daarbij zorgde zij ook nog voor iemand anders die ook gezondheidsproblemen heeft. Keihard tijd dus om een handje te helpen. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er überhaupt nog iets aan zijn tuin doen als je lichaam het niet toelaat, maar je ondertussen wel voor een ander zorgt.

Ik knip mij er wel doorheen hoor. Ok, de omstandigheden zijn niet leuk, maar ik vind dit dus wel heel erg tof om te doen. Lekker met je lijf aan het werk en zo snel resultaat zien.

Go go Zaagmans!

Ik ben nog lekker aan het knippen hoor. Ik kan de achterdeur inmiddels al zien.

Woehoe! Dit geeft toch een lekker gevoel?

Alles geknipt en losgetrokken, van de week wordt alles weggehaald.

Tijd om naar huis te gaan.

Waar ik heerlijk moe en voldaan op de bank plof.

Soep uit een plastic bak. Perfecte zaterdagavond.

Truste!

Share

5 gedachtes over “15 juli 2017”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.