4 juli 2017

Goedemorgen.
Gisteren mijn laatste intake gehad en ik ben door voor de behandeling. Alleen nu we een dag verder zijn weet ik niet zo goed of ik het wel aandurf. Ik zal twee weken van de buitenwereld afgesloten zijn. Dus ook geen contact met Zaagmans of Dochter. Geen telefoon. Van 7:30 tot 21:30 in therapie. In een groep van 34 mensen zijn. Zes uur per dag sport en niemand in de vroege ochtend waar ik mijn paniek kwijt kan. Dit alles maakt mij aan het twijfelen. Ik ben niet bang om twee weken dapper en flink te zijn. Dat kan ik heus heel goed. Maar altijd al dat dapper en flink zijn heeft er ook voor gezorgd dat ik na al die jaren niet meer verder kon. Ik ben bang dat ik het meer zal doen om mij te bewijzen dat ik het heus wel kan, dan dat ik mij veilig zal kunnen voelen en ook daadwerkelijk alle info tot mij kan nemen. Ik vraag mij af of het niet iets milder kan. Iets zachter. Ik heb duidelijk nog iets om over na te denken aankomende dagen.

Ik ga vandaag weer naar de tuin en neem natuurlijk mijn lunchbox mee, die ik van de verkering van Dochter kreeg.

Volgens mij heeft Sweaterman zich verslapen.

We zijn onderweg.

Alles op de tuin groeit en bloeit nog steeds lekker door.

Dus ook het onkruid.

Met de witte loopeend is alles weer goed gekomen. Met de loopeend die zat te broeden helaas niet. Zij zat op niet bevruchte eieren te broeden, dus dat moeten we de volgende keer goed nakijken.

Tijd om de geitjes te voeren.

Smakelijk!

Kijk ze eens genieten.

Iemand is echt heel blij met mij vandaag.

Nog meer kuikentjes in de maak.

Gááp! Inmiddels weer thuis en kapotmoe.

Prachtige gladiolen hè! Als u toch eens wist hoe plat Utregs ik dat kan zeggen!

Post!

Ik buig mij over de was.

Huh?! Ben ik zo de deur uit gelopen vandaag?

Snel iets aan doen dan.

Ik draai voor iemand die ook een hondje heeft een paar wasjes. Ziet u wat Meneer T daarvan vindt?

Machine uitruimen.

En daar is Zaagmans, compleet met scheurbuik.

Smakelijk!

Ik bouw ondertussen snel een maaltijd voor hem.

Meneer T zou daar ook best een hapje van lusten.

Smakelijk!

Ik geef de tuin nog wat water.

En dan is mijn energie weer op voor vandaag. Lekker achter mijn laptop, even in mijn eigen wereldje.

Truste!

Share

2 gedachtes over “4 juli 2017”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.