1 juni 2017

Goedemorgen.
Ik heb de migraine verslagen hoor.

En nog binnen de 72 uur. Man wat een heftige aanval was dit weer. Niks werkte. Ik heb de uren echt af liggen tellen. Heb nu van de huisarts injecties gekregen om te proberen en ook maar weer een verwijzing voor het LUMC, omdat het er toch wel op lijkt dat ik er clusteraanvallen bij heb. We zullen het wel zien. Ik hoop zo dat het nieuwe medicijn snel op de markt komt en ook goed gaat werken.

Ok, hier wil ik even niet meer zijn.

Via Marktplaats kocht ik deze twee leuke spreien.

Ze doen mij denken aan mijn Oma. Ben er heel erg blij mee en ga ze meteen wassen.

Meneer T helpt een pootje mee met het bed afhalen.

Kan niet zeggen dat ik mij fris en fruitig voel.

Schoon.

Is er buiten nog iets gebeurd terwijl ik er niet was?

Heus wel. Alles groeit de kas uit. Ik moet deze week echt alles over gaan zetten.

Helaas de opkomende broccoli is niet meer. De muizen eten echt al mijn planten op. Iemand een idee hoe ik ze uit mijn moestuin weg kan houden?

Sprei één ligt erop.

En sprei twee op de bank. Ben er blij mee.

Ik laat een schone was drogen.

En ga deze eens afknippen. Normaal horen er bloemetjes in te zitten, maar er bloeit helemaal niks meer.

Kijken of dit iets gaat helpen.

Machine uitruimen.

Ik pluk wat verse bloemetjes uit de tuin.

Verzorg de Filetjes.

En laat de afgeknipte plant hier weer groeien.

Tijd voor boodschappen.

En een klein beetje zonnestralen vangen met Meneer T.

De Filetjes doen natuurlijk ook mee. Verbaast mij dat ze de moestuin helemaal met rust laten.

De bloemetjes daarentegen…

Tijd om een soepje te bouwen.

Wortel erbij.

En eten maar. Ik moet zo naar de osteopaat,  dus dan eet ik altijd heel licht. Een volle buik laten masseren is geen goed idee.

Laten we gaan.

En weer helemaal los naar huis.

Tijd voor wat graan.

En een paar uurtjes slaap.

Truste!

Share

6 gedachtes over “1 juni 2017”

 1. Toch maar wat muisvriendelijk vallen neerzetten? Ik heb weleens gehoord dat kippen muizen aantrekken. Geen idee of dat echt zo is..

  1. Die hebben we nog. Maar ze komen net zo hard weer terug lopen. Voordat we de kippen hadden, hadden we ook al muizen. We hebben ze al sinds we hier wonen. Echt geen idee waarom. Ik denk wel dat de kippen het er niet beter op maken als je voer door je tuin laat slingeren.

 2. Wat fijn dat je de injecties hebt gekregen! De Sumatriptan?? Ik heb die ook en hoop dat ze bij jou net zo goed helpen als bij mij!
  Knuffel!

  1. Ik vind het heel eng om te gebruiken. Je hoort dat het altijd eerst erger wordt als je de injectie net hebt gezet. En dat de bijwerkingen best pittig zijn. Heb jij hier ook last van? Zet jij bij elke aanval in een injectie? Of gebruik je ook de tabletten?

 3. Ik gebruik de rizatriptan bij een lichte aanval (gapen, traanogen, pijnen in nek en rug).
  Wanneer ik een heftige aanval voel aankomen zet ik de pen in me bovenarm.
  Na 3 minuten voel je de vloeistof door je hele lichaam gaan, ook in je hoofd voel je het heeeel heftig, daarna lijkt het alsof je migraine de top bereikt en zakt ie langzaam weg. Je kan het wat benauwd krijgen en moe worden maar dat is echt heel snel voorbij.
  Bij mij zijn de aanvallen met de rizatriptan smelt met een uur weg als ik mazzel heb.
  En met de Sumatriptan ben ik met een uur weer terug op aarde.
  Ik zal de pen echt in je bovenarm spuiten, 1 keer in me been gedaan! Dat deed echt pijn.

  Hoop echt zo dat ze bij je werken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *