2 maart 2017

Goedemorgen.
Ik sta op met een gebroken nek. Tenminste zo voelt een gebroken nek, denk ik.
Het naar de tuin gaan en de taxirit kosten mij veel energie. Vooral de laatste rit van gisteren kan ik maar moeilijk los laten. De meneer vroeg aan mij waarom ik een taxi nodig had en ik vertelde hem eerlijk dat het te maken had met angst. Zonder verder ergens op in te gaan of te vertellen waarom. De meneer vond het eigenlijk maar onzin en vond dat ik het woordje angst maar achter mijn naam vandaan moest laten halen, want dat had de centrale achter mijn naam gezet. Ik vond dat pijnlijk. Mensen vinden angst niet bij mij horen, terwijl het er voor een groot deel van de dag wel aanwezig is. Behalve de avonden. Dan ben ik nooit bang. De meneer vond het allemaal maar gek. Ik was toch vrolijk, zag er goed verzorgd uit. Het was maar onzin. En dat allemaal terwijl ik diep van binnen achter mijn glimlach stilletjes in mijn eentje een paniekaanval zat weg te slikken.

Ik probeer het ondertussen allemaal een beetje los te laten en gezellig te maken om mij heen. Mijn menstruatie en gevoel van gebroken nek, maken het vandaag allemaal wat zwaarder dan dat ik het normaal zou beleven.

En ja, daar heb je het dan al.

Dan krijgt Meneer T dus migraine.

Nou ja, dan neem ik het ook maar. Doen we samen een dutje.

Helaas, dutje en medicatie hebben niet geholpen. Tijd uitzitten dus.

En daar is Zaagmans alweer.

Gelukkig heb ik nog een vriezer vol liggen met soep.

Nog een beetje kipknuffelen.

En dan is het alweer tijd om te slapen.

Truste!

Share

6 gedachtes over “2 maart 2017”

 1. lieve Wendy, je bent heel moedig en eens zul je je angsten verslaan. Ik weet het zeker! dikke knuffel, madelief.

 2. Ach, die man begreep er waarschijnlijk niets van. Hoe kan iemand die zo lekker fris en fruitig van haar tuin komt nu angstaanvallen hebben? Laat je maar niet kisten en doe lekker je ding. Je doet het vast goed, je hebt lieve mensen om je heen en een leuke vent om je door de mindere dagen heen te slepen. Sterkte met je nek.
  Liefs Merel

 3. Bijzonder *stom* hoe vreemden een mening over je kunnen hebben terwijl jij dus net zo goed een vreemde voor hen bent…
  Ik hoop dat het jou lukt weer naar de tuin te gaan én boordevol energie terug te komen. Het is je zo gegund. Verder wou ik nog even zeggen dat ik jouw humor zo enorm kan waarderen! Dankjewel:)

 4. De taxi meneer mag helemaal geen oordeel hebben over waarom jij gebruik maakt van de taxi!

  Ik lees meer mee dan dat ik reageer maar wat vind ik je stoer dat je zoveel van jezelf laat zien en je kwetsbaar opstelt.

 5. Het maakt gewoon boos! Wat een idioot die taxichauffeur. Ik zou een klacht indienen bij het vervoersbedrijf. Hoe durft hij zo te oordelen?!

 6. Pfff, wat een idioot. Niet eerlijk dat je daar dan ook nog eens mee moet dealen. Ik vind je een bikkel en stoer en dapper!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *