1 maart 2017

Goedemorgen.
Ik tikte gisteren nog een beetje migraine weg. Maar ik leef nog.

Tot vanavond.

Aangezien ik weer kiplekker ben, ga ik vandaag ook weer naar de tuin. Maar eerst mijn eigen planten nog even water geven.

Broodjes eten.

En ik lees nog wat over de grond voor de moestuin.

Hoi filetjes.

Zin in wat graan?

Alles dat nieuw is, is eng. Sue is dan degene die het eerste mag testen.

Goedgekeurd.

Heb echt zin om de kas uit te pakken, maar ik moet nu toch echt naar de tuin.

Hoi filetjes van de tuin. Vandaag gaan we jullie nagels knippen.

Ja ja, ren maar weer weg.

Als dat erop zit, ga ik verder met onkruid wieden. Heerlijk klusje. Lekker met je handen in de aarde.

Het zit er weer op voor vandaag. Wachten op de taxi.

Men, wat echt geen leuke rit is. Het gaat vaak twee kanten op. 1 de chauffeur vertelt zijn levensverhaal. 2 de chauffeur wil weten waarom je met de taxi gaat en kan er dan driekwart van de rit niet over uit dat je die taxi nodig hebt en dat het niet uit luxe is. En het laatste kwart gaat dan toch weer over het leven van de chauffeur.

Ik weet niet wat ik nou lastiger vind, de taxirit of mijn tuinavontuur. Hoe dan ook, ik adem nog en ik heb het toch maar weer gedaan!

Tijd voor thee.

Zaagmans zaagt wat kaas. Ook lekker.

Ik heb geen zin om te koken.

Dus neem ik Zaagmans mee voor een…

Frietje.

Kijk hem genieten.

Houden de mensen hier niet van friet?

We gaan weer verder.

Naar Dochter. Sommige dingen veranderen nooit. Zoals de manier van haar schoenen uit doen en ze dan ook zo laten staan.

Dochter heeft al een aantal weken een kip verstopt in haar badkamer en vandaag is de dag aangebroken dat ze daar op de boerderij achter zijn gekomen. Ook weer zo herkenbaar. Wij hadden bijna wekelijks wel weer een nieuw dier in huis.

 Maar ik blijf haar Mama en deze mama kan haar natuurlijk weer niks weigeren.

Dus neem ik de Emo-kip mee naar huis. Of wacht… Toch niet. Emo-kip zit vol met bloedluis. Dat gaat natuurlijk niet samen met onze filetjes. Dus gaat Emo-kip even in een ander hok en krijgt ze iets tegen bloedluis.

Nu rap weer naar huis want we zijn moe.

Truste!

Share

2 gedachtes over “1 maart 2017”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *