17 februari 2017

Goedemorgen.
Inmiddels weet ik dat de zon hier van uitslapen houdt. Hij gaat straks gewoon aan, let maar op. Dat was de afspraak voor deze week. Net zoals geen migraine krijgen tijdens de vakantie. En afspraak is afspraak!

Bij Meneer T begint de dag vaak ook wat later dan gemiddeld.

Laten we nog maar een dag op avontuur gaan.

 Wat is het hier prachtig!

Je zou maar in dit dal wonen zeg!

Hmm, misschien in mijn geval niet zo’n goed idee. Iets te vaak in een dal gezeten. Nee, als ik mag kiezen, dan kies ik een mooie hoge berg waar vaak de zon schijnt, met een stukje land waar mijn eigen diertjes op rond kunnen lopen.

Heftige pleisters. Ik denk dat Dochter hier wel blij mee zou zijn.

Zullen we hier in de buurt dan maar gaan wandelen?

Prima idee.

 Dan knaagt knappe Zaagmans nog op een chipie. Wel biologisch natuurlijk.

Kijk hem genieten.

Zeg, Meneer T!

Huh? Wat? Waar? Wie?

Oh ik! Zeg Meneer T, geniet je ook zo van deze dag?

Kijk nou toch, zo prachtig. Ik val in herhaling hè! Deze week heb ik vaak de gedachte dat ik Dochter op wil halen en hier in een klein huisje met wat land zou willen wonen. Want waarom zou je hier niet elke dag van genieten? Maar Dochter zou dat nooit willen. Dus ga ik morgen braaf weer naar huis.

Wacht op mij, ik stond nog wat te dromen.

Laten we gaan.

Naar Duitsland.

Ik heb de perfecte dag uitgekozen voor een bezoekje aan DM.

Ziet u? Lekker rustig, zijn we er zo doorheen en is Zaagmans ook weer blij. Dan stop ik hier even met foto’s maken en ga ik als een malle door de winkel heen met mijn lijstje.

Wat een leuk dorpje is dit.

Voor de laatste keer de supermarkt in. Waar de mensen ons al herkennen.

Dan koop ik vaak dingen die je ook in Nederland kan kopen, maar hier net van een ander merk hebt, zodat je thuis nog eens extra hard terug kan denken aan een fijne vakantie. Herkenbaar?

Nog maar wat Ovo Maltine.

En Zaagmans is al een kwartier bezig op zoek naar de juiste boter voor thuis. Het moet er zo Frans mogelijk uitzien.

Ik bouw deze maaltijd met linzen.

Wat wil je?

Ah, onder de deken. Maar natuurlijk.

Truste!

Share

Een gedachte over “17 februari 2017”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *