25 mei 2016

Goedemorgen.
De oefeningen lijken wat te werken, want ik werd vandaag best rustig wakker.

Heel fijn. Dan kan ik mijn energie voor andere dingen gebruiken.

Zoals het opmaken van ons bed.

Fijn.

De rest van het huis heeft ook een opfrisbeurt nodig.

Beetje stofzuigen.

En vooruit, laat ik weer eens een keertje dweilen. Ik doe dit echt bijna nooit. Ik vind dat een houten vloer veel mooier is als deze wat meer leeft.

Tijd om de foto’s van Dochter en haar kuikens te bewerken.

Mijn laptop heeft er vandaag alleen niet zoveel zin in.

Daar zijn ze dan.

En daar is Zaagmans. Zaagmans en ik zouden vandaag naar Herman van Veen gaan. Alleen zit ik hiervoor nog niet lekker genoeg in mijn vel. Gelukkig heeft Zaagmans heel leuk gezelschap gevonden voor vanavond en zo kan hij er toch nog van genieten.

Maak ik ondertussen soep.

Kan ik ondertussen heel goed.

En de rest van de avond breng ik achter mijn laptop door. Foto’s bewerken. Zo fijn om te doen.

En met mijn bord soep onder mijn neus natuurlijk.

Tanden poetsen en naar bed.

Truste!

Share

2 gedachtes over “25 mei 2016”

  1. Jammer dat je nog niet mee kon, wat een mooie foto’s trouwens van je dochter, zag ze op je andere plogje.
    Hier ook vaak onrustige nachten gehad(hyperventilatie), maar nu gaat het al een tijd goed, weet niet of jij dat ook hebt, maar lekker doorslapen is zo belangrijk..Hoop dat je vanavond ook weer lekker kan slapen!

    1. Hyperventilatie is niet fijn. En al helemaal niet in de nacht. Fijn dat het nu weer beter gaat. Is het vanzelf over gegaan? Ik schrik wakker en voel mij dan al ziek van de paniek. Gevoel van overgeven enzo…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *