24 mei 2016

Goedemorgen.
Mocht u denken, gut dat arme kind ziet zwart onder haar ogen. Het valt wel mee. Het is de mascara van zondag die nog onder mijn ogen zit. Dit was zo’n heftige aanval, dat ik na zondagmiddag mijn bed niet meer uit ben geweest. En hoewel de migraine weg is, voel mij niet zo lekker. Denk dat ik één of twee pijnstillers teveel heb genomen.

Laten we dus maar goed doorspoelen vandaag.

Boodschappen doe ik dus vanuit mijn bed. Wat een luxe.

Nog even een paar recepten zoeken.

En kijken naar hoe iemand kalkoenbillen eet. Het is weer eens wat anders.

Ook lunchen doe ik in mijn bed.

Saai hè, Meneer T.

Gelukkig is Zaagmans ook weer thuis.

Meneer T hoopt zo dat Zaagmans iets van eten laat vallen.

Wat is er nou lekker aan gevallen aspergeschillen?

Ik bak de vega spekreepjes.

Geen goede combi als u het mij vraagt.

Zaagmans eet alles.

Wat gaan we doen?

We gaan bij Dochter en haar verkering op bezoek. Ze zijn een weekje aan het proef-samenwonen.

Dag kindertjes! De controlebrigade is hier.

Echt, ik draai mij even om en voor ik het weet heeft ze er nog een kuiken bij. Vorige week had ze er al eentje, maar die heeft ze uiteindelijk toch bij de kinderboerderij gebracht. Maar ze was zo verdrietig dat ze hem maar weer heeft opgehaald en er meteen nog eentje bij heeft genomen. Want zoals ze zei, Mama, jij zei dat het kuiken niet alleen op moest groeien. En dat is waar mensen. Dat is waar.

Dus drinken we gezellig wat.

En knuffelen we kuikens.

Zo schattig!

En dan mag u nu naar nog een paar kuikenfoto’s kijken.

 

 

 

 

 

 

 

En naar mijn knappe dochter. Want dat is ze <3

 

 

 

 

 

 En eindelijk eens niet met haar handen voor haar ogen.

 

Nou slaap lekker lieve kindertjes en vergeet niet om groente te eten!

Onderweg naar ons bed.

Truste!

Share

9 gedachtes over “24 mei 2016”

  1. De moeder/dochterliefde spat er af…..

    Jouw kuiken met een kuiken en nog een kuiken….

    knuffel voor jou…. dag lieverd..

    1. Oeh, dat weet ik eigenlijk niet. Moet ik even aan Dochter vragen. De donkere kip heeft Dochter gered en de gele heeft ze er later bijgenomen.

  2. Wat een lieve en mooie foto’s!
    Ik was gisteren even op de markt om vegetarische kaas te kopen en zag je lopen met Zaagmans maar ik durfde je niet aan te spreken. Had geen idee wat ik tegen je moest zeggen. Nu ik het zo typ vind ik dat best stom van mezelf. En de vegetarische kaas is heerlijk. Ik proef eigenlijk geen verschil met gewone kaas en de prijs is net zo fijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *