25 april 2016

Goedemorgen.

Mijn maag doet het nog niet helemaal zoals ik het zou willen.

Dan maar even het bed opmaken.

Beetje knippen uit blaadjes voor mijn moodboard.

Broodje en thee erbij.

Buiten is er echt niets aan vandaag.

Ik vermaak mij wel.

Maar nu is het toch echt tijd om weer iets anders te doen.

Zoals het eten van mijn soep.

Het kijken naar de regen.

En het drinken van koffie.

Het enige dat ik vandaag heb opgeruimd.

Opeens bedenk ik mij dat de indicatie van de dagbesteding voor Dochter morgen is afgelopen en ik nog niemand hierover heb gehoord. Even navragen dus. Krijg opeens een flashback van een tijd terug waarin Dochter de hele dag thuiszat zonder dagbesteding.

Zaagmans heeft zijn dag niet zo. Meneer T ook niet. Maar Meneer T is nog wel jarig vandaag!

Ach! De dakgoot is weer lek in de serre.

Woehoe! Meneer T is vandaag zeven jaar geworden en op zijn verjaardag mag hij natuurlijk een (tar)taartje.

Wel een biologische natuurlijk!

Oh! geef het nou gewoon.

Zaagmans en Dochter zien gezichten in mijn broek. U ook?

Ik bouw een maaltijd.

Een maaltijd die ik beter niet had kunnen eten. Jammer dat je daar altijd pas achteraf achter komt.

Eindelijk is het dan zover!

Hap hap.

Tik hem aan.

Waar is het nou?

Kan het niet iets dichterbij? En die vork hoeft er ook niet perse bij hoor.

Gelukkige verjaardag Meneer T!

De rest van de avond typ ik mijn vingers blauw en maak ik mij kwaad. Kwaad over het feit dat, nu ik om hulp heb gevraagd voor mijzelf, ik het maar niet lijk te krijgen. Zelfs al donder je met z’n allen om, dan nog is het niet vanzelfsprekend dat er daadwerkelijk ook hulp komt…

Truste!

Share

9 gedachtes over “25 april 2016”

 1. Gefelicitartaart met meneer T. Hoe jong is hij nu?

  En heel vervelend van die niet van de grond komende zorg… Is het een wachtlijstprobleem?

 2. Even blijven turen en er verschijnen inderdaad mensen met afro-kapsels op je broek. Staat je leuk! En gefeliciteerd met jullie kleine tartaarmonster.

 3. Alsnog van harte gefeliciteerd Mr.T, zo te zien smaakte je taartje je prima 🙂 wat een leuke foto’s van jou en Mr. T?
  Je broek is echt super leuk, eerst zag ik al die gezichten niet, dus keek ik nog eens en ineens…ja hoor Ik zie ze ook 🙂 maar de broek blijft even leuk!

  Vind het vreselijk dat de zorg en al die mensen die je hulp hebben toegezegd, jou en jullie zo laat zitten, kan daar zo boos en ook zo verdrietig van worden…..en als je dan ook nog eens ziet en leest dat er heel veel geld voor de zorg niet eens gebruikt word en er wel door bezuinigd word, dan zou ik het liefst al die hoge heren hun nek om willen draaien of ze een weekje uit mijn, jullie of wie dan ook zijn leven eens echt te laten voelen….wedden dat ze dan wel inbinden en het goed regelen?…ik weet het, met mijn geklets kan ik je ook niet helpen, was het maar waar, dan was alles echt wel anders geweest….veel liefs, xxx
  Al ben ik wel eens even niet in beeld, ik denk wel aan je!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.