20 april 2016

Goedemorgen.
Mijn broek en shirt zijn vandaag van DYANNE. Of nee. Van mij, maar gekocht bij. De blazer had ik vorig jaar al, maar ik bleef de mouwen toch te lang vinden. Toch maar korter laten maken en nu ben ik er weer blij mee.

Och kijk mij eens gezond zijn. Bio Kefir, zuurdesembrood en vegetarische kaas. Kaas dus zonder stremsel uit de maag van het kalfje. Dit leerde ik van iemand die ook mijn plog leest. Ik was erg blij met haar bericht, want ik wist niet dat de stremsel uit de maag van een kalfje kwam. Nu kan ik weer met een gerust hart kaas eten en voel ik mij met de minuut een beter mens worden.

Tijd voor een was.

En een verse soep.

Nou het terrasseizoen is hierbij ook voor geopend verklaard.

N’daag winter!

Hallo voorjaar.

Kijk de zon haar best eens doen.

Ik lepel snel mijn soep op.

Smeer mij goed in.

En ga lekker even een uurtje in de zon zitten.

Bah, ik ben dit uitzicht zo zat. Best slechte service van Sissy Boy. Zaagmans is al twee dagen bezig om iemand te pakken te krijgen die ons kan vertellen wanneer de bank nou eindelijk komt.

Ik kijk heel boos, maar ben het niet hoor. Ik sta gewoon een maaltijd te bouwen.

Deze.

Later als ze op zich zelf woont, eet ze nooit meer deze troep. Is goed hoor kind.

De rest van de avond is iedereen de deur uit.

Kopje thee en een koekje dan maar? Hé ja, gezellig.

Truste!

Share

12 gedachtes over “20 april 2016”

  1. Ja bizar, natte sneeuw. Gaan jullie dan buiten lopen met Bram? Zijn eerste sneeuw voor 2016 🙂

   De nieuwe/oude bank hebben we verkocht. Zaagmans wilde graag de bank die hij bij Sissy Boy had gezien. De nieuwe/oude konden we heel goed verkopen, dus ach, we hebben weer een nieuwe bank staan voor bijna niks extra 😉

 1. Leuke roze schaal, RM, ik heb die ook, gekregen hoor, van mijn buuf, omdat ik in de roze zat/zit, kreeg ik hem van haar.
  Balen van je bank, hopelijk komt die gauw!
  Fijne dag

  1. Wat een lieve buurvrouw heb je! Ik vind het heel fijne schalen. Heb ooit ook het servies gehad, maar alweer verkocht 😉

 2. Die blazer zit mooi en staat je mooi.
  O wat goed die vegetarische kaas! Smaakt hij net zo lekker als ‘gewone’ kaas? En waar heb je hem gekocht?

  1. Heerlijke kaas, echt, als je het niet weet heb je geen idee.
   Heel smaakvol. Hier op de markt gekocht op vrijdagavond.
   De eerste kaasboer als je net het stadje in komt lopen bij het begin.
   En betaalbaar.

 3. Wat balen dat de bank er nog steeds niet is, daar word je vanzelf wel kribbig van….Vegetarische kaas, ik weet niet wat ik me daar bij moet voorstellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.