27 maart 2016

Goedemorgen.
Ik begin vandaag met een half uurtje sporten op deze mat.

Zaagmans heeft zijn best gedaan <3

Maar dan echt! Ik vind dit soort dingen zo leuk.

Ik ga ook even mijn best doen. Ik maak hier een lekker drankje van.

Onze nieuwe stoel!

En hij zit heerlijk.

Sorry Ei.

Sorry Sorry.

Tijd voor alweer een pan soep.

Terwijl dit op staat,

Kan ik mij even douchen en aankleden.

En meteen door naar een bord verse soep. Hoe doe ik dat toch?

Zaagmans is een nieuwe tweedehands versterker of cd speler aan het kopen. Of allebei. Bij Zaagmans weet je het nooit zo goed.

Hij is er in ieder geval heel blij mee. De afgelopen jaren heeft Zaagmans al zo vaak zijn apparatuur verkocht en weer iets anders voor gekocht, dat ik er een beetje bang van begin te worden. Zou hij dit ook met mij gaan doen?

Ik maak wel snel iets te eten voor hem. Liefde gaat toch altijd door de maag?

Moet hier wel mee lukken denk ik.

Was in de droger.

En snel Zaagmans iets te eten geven.

Deze moet ik nu nog in de grondverf zetten.

Maar dat lukt niet…

Migraine. En nou kreeg ik afgelopen week ook nog een mailtje van het LUMC dat ze per ongeluk te veel mensen hadden gevraagd voor de proef met het nieuwe medicijn en dat ik daarom niet meer mee mag doen. Aardig dan! Kijken of ik deze aanval een beetje rap overleef.

Truste!

Share

11 gedachtes over “27 maart 2016”

 1. Balen zeg, wat dom van het LUMC! Echt een akelige fout. Ze weten toch hoe mensen hierop zaten te wachten? Nou, meteen duidelijkheid voor iedereen die nog zat te wachten ook..Maar vooral heel vervelend voor jou omdat jij de meeste hoop had.

  1. Idioot hè! Zeker als je je bedenkt dat ik al zo goed als door was. Zelfs moeten beloven geen andere medicatie te gebruiken. Het lag al bij de neuroloog.
   Minimaal twee jaar wachten dus voor ons…
   Beetje jammer dat jij nu op deze manier ook je antwoord hebt.

 2. Nou dat zou ff lekker zijn dat je niet mee mag doen..stom gedoe.
  mannen en electronica, ik heb er zelf ook niks mee, maar man wel maar die houd het altijd bij kijken;Hij roept al jaren dat die een nieuwe grotere tv wilt..maa hij kijkt alleen nog steeds..ik roep al jaen, koop hem dan!
  Leuke stoel..lekker fris, maar dat vind ik van jullie huis sowieso!

  1. Ja mannen en electronica 🙂 Ik kan er hele blogs over schrijven.
   Wij vrouwen zijn daar gewoon een stuk makkelijker in denk ik.
   Dank voor het compliment! Stoel zit ook heerlijk en hij komt gewoon bij Kwantum vandaan.

 3. Wat ….. dat je niet mee mag doen, dat vind ik echt heel erg rot voor je…..nu miet je nog langer wachten. Vreemd dat als je al zover bent in het hele proces, je er alsnog niet aan mee mag doen,,tjonge wat een domper. Je bril staat je heel erg leuk en ik hoop dat je inmiddels weer wat bent opgeknapt.

  1. Ja ik baal er ook wel van. Ach, wie weet waar het goed voor is. Bedankt nog voor je lieve kaarten! Ik post snel weer wat!

 4. Audio inruilen en iets beters kopen is heerlijk om te doen. Je vriendin inruilen en iets beters zoeken is echt een totaal andere hobby. Maar ja, net als audio is een ander modelletje vaak net even wat leuker. Maar ook daar gaat het nieuwe snel af.

  Zaagmans, go for it……. maar ik zou het bij je audio houden!

 5. Ik had me er voor mezelf al bij neergelegd dat ik niet meer geselecteerd zou worden, maar voor jou is het gewoon echt (op zijn zachtst gezegd) vervelend. Ik vind het erg onprofessioneel overkomen. En tja, over 2 jaar op de markt: alleen als het veilig blijkt te zijn…Maar goed, laten we positief blijven 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.