10 januari 2016

Goedemorgen.
Al mijn huisgenoten zijn vandaag de deur uit. Had ik ook gedaan als ik hen was.


Als ik weer een beetje met mijn voeten op aarde sta, kleed ik mijn aan. Ik heb nog nooit zo uitgekeken naar een afspraak met de dokter.

Doe wat aan mijn nagels.

En zit, zit en zit. Af en toe kan ik wel wat filmpjes kijken maar niet heel lang. Alles dat beweegt maakt nog misselijker. Dus dan denk ik maar over de zin van het leven na… En dat is niet zo’n heel goed idee als je zolang stil zit.

Kijk nou zo leeg!

Maar wacht eens even, wie komt daar aan?

Mijn mini-vriendje Meneer T!


Ik steek de kaarsen aan.

En zie Meneer T heel vreemd door de lucht vliegen.

Kaneelbroodje van IKEA. Echt mensen, als u in IKEA bent, neem ze mee. Ze liggen in het vriesvak.

Zaagmans is er ook weer.

Dochter gelukkig ook. U kunt haar herkennen aan de zwarte rugtas.

Lekker slapen nu.

Truste!

Share

Een gedachte over “10 januari 2016”

  1. Ik heb laatst ook zo’n broodje bij de ikea gegeten, maar die lag al een tijdje om zich heen te kijken in het restaurant. Beetje droog. Maar het vriesvak, goed idee. Zag ze liggen. Bij de Ah hebben ze ze nu liggen bij de afbakbroodjes van dannerole. Heerlijk!! Warme kaneelbroodjes. Hopelijk was je bezoek bij de arts hoopvol?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *