15 oktober 2015

Goedemorgen.
Ik begin mijn dag zo gehaast dat ik de spiegelfoto vergeet.
Dan maar even zo.

Gelukkig ben ik wel op tijd bij fysio.

Ik ben weer los en lauw, dus moet snel eens wat aan deze bende gaan doen.

Gelukt!

Dan nu de lampen van IKEA. Of nou ja, ze zijn nu van ons.
Het zijn sterren en ze komen van de kerstafdeling in Utrecht die officieel pas zaterdag open gaat. Maar ik wist al een paar weken dat deze lampen eraan zouden komen. Zaagmans mocht er gelukkig al twee meenemen.
Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om ze te kopen, nee ik wilde ze zelf gaan maken en dan aan u laten zien hoe dat dan moet.
Zaagmans voelde de bui al aankomen en heeft ze dus gekocht.
Geen doe-het-zelf-lamp dus…
Schuld van Zaagmans!
Maar als u nu heel erg gaat zeuren, kunnen we best laten zien hoe het moet hoor.

Goed, uitpakken.

Kan nooit gewoon met je handen, altijd met een mes.

Dit is de witte. Maar wacht eens even, zit er wel een lampje bij?

Huh? Maar op de verpakking staat van niet.

Oh! Grapje, het is alleen maar een kapje. Goede les voor u dus. Geloof de verpakking en koop er meteen een lampje bij.

En dit is de rosé gouden.

Beide lampen komen hier boven de tafel te hangen. En deze twee gaan tijdelijk even in een doos tot dat de feestdagen weer voorbij zijn.

Uhh, dit moet er dan wel eerst vanaf. Wel weer handig voor u om te weten, ze zijn dus ook als gewone kerstster te gebruiken.

Geen tijd om de lampen op te hangen. Ik ben alweer onderweg.

Naar de pijnpoli. En ik vind dat zo spannend mensen. Zo te zien hebben er vandaag maar weinig mensen pijn en dat is fijn.

Gelukkig zijn ze hier allemaal heel lief en stellen ze voor om te beginnen met cortison spuiten in mijn nek bij mijn schedel. Nadeel is wel dat het je hormoonhuishouding in de war gaat brengen en dit dan vaak weer migraine uitlokt. Ik ga er nog een nachtje over slapen.

Heel snel naar huis.

Lekker stofzuigen enzo.

De kaarsen en lampen zijn al vroeg aan vandaag.

Tijd om een maaltijd te bouwen. Gevulde zoete paprika met tonijn.

Klaar om de oven in te gaan.

En klaar om te eten.

Goed blazen.

En weer onderweg voor twee lampjes.

Zie ik daar in de verte kerst?

Ja hoor!

En ik zie twee beren, die hem mee naar huis willen smeren.

Zo schattig!

Zaagmans wil deze boom wel.

Ik vind het er allemaal wel heel gezellig uitzien.

Niet in zijn neus!

Oh ja, lampjes, daar komen we voor.

En nog een lekker koud drankje en dan is het alweer tijd om naar huis te gaan
.

Zaagmans hangt de lampen nog op voor we gaan slapen.
Zijn ze niet tof? Alleen hebben we wel de verkeerde lampen erin gekocht. Net iets te fel. Morgen weer een goed excuus om toch de juiste bij IKEA te kopen.

Truste!
Klik hier om te zien wat ik precies één jaar geleden deed.

Share

0 gedachtes over “15 oktober 2015”

 1. Je bent er vroeg bij met kerst;)
  Ik heb wel 2 schattige eland kaarjes gekocht, maar die moeten nog even in de kast blijven..
  Lekker die gevulde paprika, wat doe je er precies in?soort tonijn salade lijkt het wel?
  fijne dag, groetjes,Marjolein

 2. Ik vraag me dit elke keer af en ga het nu toch maar eens vragen…: hebben jullie nooit honger? Ik voel me altijd zo'n ontzettende vreetzak als ik zie wat jullie eten…Wij eten echt minimaal 2 of 3 x zoveel. En bijvoorbeeld 's avonds een bakje pepernoten komt bij ons ook niet voor. Dat is gewoon een zak pepernoten en die gaat dan ook op. Zijn wij raar?! Jij hebt wel een ontzettend goed figuur en dat kan bij mij absoluut beter maar mijn BMI is toch 21 dus niet obese of zo 🙂
  Ik vind dit sowieso een interessant fenomeen: je hebt een groep mensen die bakjes pepernoten/chips/etc op tafel zetten 's avonds (als je geen bezoek hebt). En je hebt mensen die gewoon uit de zak eten (en die eventueel alles uit die zak opeten). Zouden daar officiele studies naar zijn gedaan? Ik hou heel erg van dit soort fenomenen. Het is in ieder geval duidelijk tot welke groep ik behoor (en tot welke groep jij behoort). Ben jij je er ook bewust van?

 3. Zaagmans en Dochter mogen trouwens wel blij zijn met zo'n kok als jij. Je bent erg creatief in de keuken. Misschien omdat je spaarzaam bent met vlees? Het ziet er allemaal erg lekker uit!

 4. Dat denk ik ook wel eens, ziet er superlekker uit, en ik zou er ook maar net genoeg aan hebben maar mijn man en zoon echt niet (en die zijn niet te zwaar of zo, en zelf ben ik eerder te dun). Ik behoor ook tot de groep van de mensen die uit de zak eten overigens :-)(en die MOET ook leeg dan)

 5. Ik was even in de war met de dagen van de week en zie hier bij de zondag dat je naar de pijnpoli was geweest..? Tegenstrijdige berichten daar. Moeilijke keuzes…sterkte, niet makkelijk.

 6. Als je een beetje leuke spullen wil hebben moet je er snel bij zijn 🙂
  Ik gebruik twee blikjes tonijn, rode ui, lepel yoghurt lepel mayo en wat feta. Heel makkelijk en snel klaar.

 7. Haha wij hebben hier zo gelachen om je reactie 😉
  Ik laat natuurlijk niet alles zien wat ik eet, maar vaak alleen de hoofd maaltijden.
  Wij eten misschien niet heel veel, maar wel heel vaak. Zeker zes keer per dag.
  Uit de zak eten daar heb ik echt een hekel aan. Ik houd niet van het gekraak. Dus soms gaat er wel een hele zak doorheen, maar dan wel in een bakje. Of 1 bakje pepernoten en daarna weer een bakje chips.
  Ik kan wel eens een dag ploggen wat wij nou eten.

 8. Ja het lijkt mij ook heel pijnlijk. Ik vroeg of het pitte prikken waren en hij zei van wel omdat de huid bij je schedel vrij stug en dik is…en als een dokter het dan zegt…tel er dan nog maar 1000 keer meer pijn bij op, want ik piep heel snel als het om naalden gaat.

 9. Nee geen ervaring mee geloof ik…wel met botox maar dat is iets anders want doet niets met je hormonen. Botox doet geen pijn trouwens (wel naalden ;))

 10. Ohh gelukkig gaat er bij jullie ook wel eens een zak doorheen…Ik maakte me al zorgen over ons eetgedrag 😉
  De hoofdmaaltijd is juist wel wat ik zo weinig vind bij jullie. Maar misschien eten jullie inderdaad de rest van de dag meer? Alhoewel jouw ontbijt ook al niet veel is…Maar ik denk dat je lichaam went aan een bepaalde hoeveelheid. Als ik langere tijd minder ga eten, krijg ik ook minder honger.
  Wel leuk om eens een plogeetdag te doen! Ik kijk er naar uit in ieder geval 🙂

 11. Tegen migraine. Ik krijg het via de hoofdpijnkliniek, dus hoef het ook niet zelf te betalen. Helaas spuiten ze het niet in mijn fronsrimpel (heb het wel gevraagd!). Kan niet echt zeggen of het werkt (heb het idee dat het werkt en daarom durven de arts en ik er niet mee te stoppen). Bewijzen is heel moeilijk. Of kan eigenlijk helemaal niet natuurlijk.

 12. Naast de hormonale migraine heb ik tegenwoordig ook veel spierspanning in mijn nek, dus voor de niet hormonale migraine zou het best eens kunnen helpen? Ga het toch nog eens uitzoeken. Ik wil trouwens ook wel van mijn fronsrimpel af 😉

 13. Is denk ik toch zeker het uitzoeken (en wellicht het proberen) waard. Die fronsrimpel moeten we dan maar cosmetisch in een kliniek aan laten pakken 🙂 Dat komt door alle pijn, daar krijg je nu eenmaal bepaalde rimpels van; de fronsrimpel is daar 1 van helaas!

 14. Zijn cbd druppels geen optie? De pijnpolie en injecties hebben bij mijn moeder niet geholpen. Nu ze aan de cbd druppels is. Is ze bijna pijn vrij. In combinatie met magnesium olie wat ze savonds op haar spieren in haar nek smeert. Een verademing volgens haar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *