2 oktober 2015

Goedemorgen.
Nou ja, eerlijk? Het is hier al dik in de middag. Vannacht werd ik weer doodziek wakker en nam ik nog een keer hetzelfde rijtje pillen. Of dat heel erg gezond is? Het maakte mij niet meer uit.
Dus werd ik heel laat wakker.
Gammel, maar zonder migraine.
Zonder migraine!

Kan ik meteen weer naar dit ding kijken.

Ik spoel mijn lijf even door met wat gezonde sapjes.

Tja en dan? Bed opmaken!

Wasje draaien.

Plantjes voeden.

Fijn hè Meneer T. We zijn weer verlost van migraine. Kunnen we eindelijk weer lopen. Nou ja, ik dan.

Ok, ik prop dit naar binnen en probeer er niet te veel over na te denken. We hebben het weer gehad voor een maand.

Zaagmans frist het geheel nog wat op met iets groens.

Er is iemand heel blij dat het kleed er weer ligt.

Ik ben ook heel blij, want ik ga de deur weer eens uit.

Best leuk.

En dit ook.
Maar ik koop uiteindelijk alleen een paar plantjes voor op dat ding.

En weer door.

Naar IKEA.

Er moet vitrage gekocht worden voor de serre.

En viltjes. Want ik ben koningin van de viltjes. Bijna alles in ons huis heeft viltjes.

Frozen Yogurt!

Ik houd nog meer van IKEA nu.

Tijd om te gaan.

En aan u dat ding te laten zien. Want nu staat er allemaal gezelligs op. Maar u kunt er ook een paar gezellige broden met wat kaas op leggen. Of lekkere hapjes. Of heel veel gevulde glazen champagne. Of gewoon als dienblad. Leuk op het aanrecht met flessen olie.
Moet ik er nog meer over zeggen? U heeft het gewoon nodig, want het staat zo leuk!
Skogsta van IKEA.
Ook nog een leuk iets, het ding is in twee maten te verkrijgen. Ik heb hier de grootste staan. Als u er nog een kleintje bij koopt, kunt u die er bovenop zetten, met bijvoorbeeld nog meer lekkere hapjes.
Koop hem maar gewoon.

Goed, genoeg weer. Tijd om lekker te zitten, te genieten en gewoon adem te halen.

Truste!
Klik hier om te zien wat ik precies één jaar geleden deed.

Share

0 gedachtes over “2 oktober 2015”

 1. Goed dat je weer opgeknapt bent!
  En wat mij opvalt, wat gaan jullie vaak nog weg savonds of lijkt het maar zo, ook in je andere plogs valt me dat op;)
  Ik moet er niet aan denken zovaak savonds weg haha.
  Wel leuk die minitafels voor op je tafel, wij moeten binnenkort ook naar Ikea, verjaardag binnenkort hier en had nog wat soeppannen nodig, 50 man te eten…Maar die tafeltjes zijn leuk zeg! goede tip.Groetjes,Marjolein

 2. Dat is de mooiste dag: the day after…vind ik tenminste 🙂 Dubbel genieten van een pijnloos lichaam zonder golven van misselijkheid de hele dag. Ik gun je dat langer dan 3 weken. Maar voor nu: geniet!

 3. Klopt, we gaan heel vaak weg s'avonds. Sowieso zijn we twee avonden per week op de manege en de andere avonden vullen zich ook vrij snel. Moet eerlijk zeggen dat we er ook niet altijd even veel zin in hebben.

 4. Och die opluchting dan altijd. Dat het toch weer over is gegaan. Ik probeer ook echt te genieten van de migraine vrije dagen. Hoop dat jij ook veel van die vrije dagen hebt!

 5. Nee helaas niet, maar dat weet je want je kent me inmiddels 😉 Maar ik geniet ook keihard hoor, op de dagen dat ik "vrij" heb!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *