Tekening van Doodle+ by Sharon Barend

Als u mij volgt op Instagram, heeft u vast deze leuke tekening al voorbij zien komen.

Tekening? Ik vind het een kunstwerk!
Sharon maakt deze op verzoek voor u. U kunt zich alleen laten tekenen, of met uw partner,  uw kind, of zelfs uw kanarie of goudvis, of zoals ik met Meneer T . Mij lijkt het heel erg leuk om er nog eentje van Zaagmans en Dochter te hebben. Dan zet ik ze in mooie witte lijsten op het meubel achter mijn bank. U kunt de tekeningen namelijk zo groot af laten drukken als u wilt.
De tekening vind ik echt te mooi om alleen maar als profielfoto te gebruiken.
U kunt de tekening echt op alles af laten drukken, bijvoorbeeld op mokken of kaarten. De mogelijkheden zijn eindeloos.
U kunt hier even kijken, maar ook kunt u contact opnemen met Sharon zelf, want er is nog zoveel meer dat ze kan!
Email:            sb.doodleplus@gmail.com

Instagram:    @sb.doodleplus

 

Share

2 gedachten over “Tekening van Doodle+ by Sharon Barend”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *