9 januari 2017

Goedemorgen.
Ik zou vandaag eigenlijk naar de tuin gaan. Alleen heb ik net 65 uur migraine achter de rug en ben ik er pas een uurtje vanaf. Aangezien ik besloten heb dit jaar ook eens voor mijzelf te zorgen, kies ik ervoor om mij niet te bewijzen, maar thuis te blijven en bij te komen.

Op zich niet heel verkeerd om met dit weer thuis te zijn hoor.

Ik wel alvast de linzen voor de soep van vanavond.

Breng alle was naar beneden.

En haal de filetjes uit het nachthok.

Vanmiddag komt de osteopaat weer langs.

Maar voor nu moet ik nog even doorgaan met bewegen.

Wat ga ik nu dan doen? Nou, ik ben vanmorgen niet naar de tuin gegaan maar oefen vandaag wel met het vervoer. Vervoer? Ja, na een jaar zoveel angst te hebben gehad, moet je werkelijk met alles weer opnieuw beginnen. Bijna alles jaagt nog angst aan.

Maar ik ben aangekomen hoor. Nog niet in kilo’s, maar wel op locatie.

En ook de terugweg heb ik overleefd. Ik vind mijzelf heel dapper vandaag!

Tijd voor de osteopaat.

Meneer T zou ook best willen.

Ik begin alvast aan de linzensoep.

En breng de filetjes nog wat courgette.

Maaltijd bouwen is weer gelukt hoor.

En Zaagmans is ook weer thuis.

Weer op avontuur tijdens het avonduur?

Yup, we halen een matras op voor de logeerkamer.

Zoekplaatje.

Opes, ik was de kliko vorige week vergeten.

Kopje thee…

Tandenpoetsen en dan lekker slapen. Morgen dan wel naar de tuin.

Truste!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *