13 december 2016

Goedemorgen.
Vandaag is dan mijn eindgesprek.

Laten we maar gaan.

Het is in ieder geval nog lekker vroeg.

En hier is het alweer klaar. Zo snel kan het gaan mensen. Nou ja snel. Eind van de ochtend liep ik het gebouw uit. En wat is de uitslag? Helaas is er voor mij op dit moment geen intensieve behandeling mogelijk. Migraine staat dat in de weg. Mijn voorstel was om dan langer over de behandeling te doen, maar dat is niet eerlijk tegenover de mensen waarmee je dan in een groep zou zitten. Mijn afwezigheid zou moeilijk uit te leggen zijn en kan er voor zorgen dat anderen mensen dat als een goede reden aangrijpen om dan ook niet te komen. Vind ik het jammer? Ja. Ik had er graag vol tegenaan willen gaan. Gelukkig laten ze mij niet in de steek. Aankomende tijd ga ik vooral besteden aan tot rust komen. Ik ga zo vaak als ik wil of kan naar de tuin. Aanwezig zijn in een groep. Buiten aan het werk zijn. Patronen doorbreken en dan hopen dat mijn lijf daar zo goed op gaat reageren dat ik alsnog na een half jaar een intensief traject in mag gaan.

Maar voor nu gaan we even naar Ausfahrt. We waren toch al bijna in de buurt.

Nog een beetje stil.

Heel stil.

Dan nog maar even een paar boodschappen doen.

Denk niet dat de kerstmarkt heel erg wakker gaat worden zo op de dinsdagmiddag.

Maar ze hebben best hun best gedaan.

U moet er gewoon een beetje doorheen kijken.

De Kerstman heeft in ieder geval een lege zak…

Overal lampjes.

Maar ik word er ook een beetje somber van zo hier in dit dorpje.

Ach, arme Zaagmans. De teleurstelling is zo groot. Hij had gehoopt op een groot kerstfeest.

Ik kom wel gezellig bij je zitten. Fleurt dat je een beetje op? Nee.

Dit gebouw is een adventskalender. Zou er achter ieder raam een cadeautje staan? En wie mag het dan hebben?

Ik krijg een crêpe. Dat is ook een cadeautje op de dinsdagmiddag hoor mensen!

Maar we gaan toch weer naar huis.

Langs dit mooie gebouw.

En vandaag eens via de pont.

Er staat een kerstpakket te wachten op Zaagmans!

Met een lief maatje en allemaal lekkere dingen. Dat is nog eens leuk thuiskomen!

Truste!

Share

2 gedachtes over “13 december 2016”

  1. Wauw die kerstmarkt ziet er idd wat depressief uit.
    Jammer dat de migraine je in de weg staat, hopelijk komt er snel een tijd dat het beter onder controle is waardoor je nog harder aan jezelf kan werken. Xxx

  2. He wat jammer. Ik zie de teleurstelling in de hele plog… Ik hoop echt dat je snel wat meer rust kunt vinden en kan starten met het intensieve traject.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *