Project toilet

Toen we hier net kwamen wonen wilde we het liefst meteen het toilet verbouwen. Maar ja, wij willen nog wel meer aan het huis verbouwen en zo wordt onze lijst langer en langer en onze spaarrekening leger en leger.Dus konden we niet een kleinere stap maken? Groot effect en niet te veel onze spaarrekening plunderen. Natuurlijk kan dat! Wij kakken tegenwoordig weer in stijl en ik denk dat alles bij elkaar hooguit 150 euro heeft gekost. En de meeste kosten zaten in het behang dat we in Engeland bestelden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

4 gedachtes over “Project toilet”

  1. Super schattig!Liet het mijn man zien hahahah, dat wordt het hier niet hoor, maar als het aan mij lag;)
    Wij hebben nog jaren 90 badkamers en toiletten, moer wel wat aan gedaan worden, maarja iets met vakantie’s en zo;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *