25 juni 2016

Goedemorgen.

We gaan vandaag alweer vroeg op avontuur, want we gaan naar België. Ik denk dat de zon nog slaapt.

Ik lok hem wel uit zijn tent door mijn bril alvast op te zetten. Moet lukken.

We stoppen nog even onderweg om kersen te kopen.

Prachtig is het hier.

Op zoek naar de kersen.

Gevonden.

En weer door.

Een kleine tussenstop voor Meneer T.

En dan zijn we er alweer. Vandaag voor het bouwen van de website. Achter de schermen zijn we druk bezig met het opzetten van een website met cursusmateriaal voor angsten en fobieën. Dit door middel van tekst en video. Op deze manier is het straks voor iedereen toegankelijk. Voor mensen die de deur nog niet uit durven, voor mensen die het zelf thuis aan willen pakken, of voor mensen die alvast wat voorbereid willen zijn, mochten ze de volledige behandeling aan gaan met een psycholoog, gedragstherapeut of coach.

Niet dat u nu denkt dat dit Ome Jos is. Dit is Floortje, het nieuwe vriendinnetje van Meneer T.

Na een aantal uren flink bezig te zijn geweest, is het tijd om naar Zaagmans zijn lievelingsfrituur te gaan. We voelen ons hier al helemaal thuis.

En dat eten we hier op.

Want hier is het prachtig.

En de zon is inmiddels ook weer aan.

Tijd om nu echt naar huis te gaan, er wachten nog twee eieren op mij.

Oh en een nieuwe microfoon, die mij straks nog beter gaat helpen bij het maken van de video.

Meneer T is kapotmoe van het spelen.

Ik ben vandaag vooral kapotmoe van mijzelf. Zodra ik weer een beetje uit mijn holletje lijk te komen, lijken er bijna direct weer nieuwe lastige dingen voor mijn deur te staan. Twee stappen vooruit, eentje achteruit. Volkomen normaal, maar soms erg lastig.

Even alle gedachten stoppen en de eieren draaien om daarna zelf te gaan slapen.

Truste!

Share

7 gedachten over “25 juni 2016”

  1. Goed bezig dus Wendy, en ik moet alweer lachen om die broccoli in je bed!
    Wat een leuke hond is Floortje, kon een zusje zijn van onze Tommy, een Australische Labradoodle.
    Liefs, Marjolein

    1. Ik word ook nog steeds heel erg vrolijk van mijn broccoli 😉 Ik weet niet welk ras Floortje is, maar ze is wel de nieuwe liefde van Meneer T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *