1 mei 2016

Goedemorgen.
Ik begin zoals bijna elke dag met een half uurtje sport op deze mat.

Ik kan er weer tegenaan. Zaagmans is vandaag naar de boot en ik ga vandaag wat klusjes doen die maar blijven liggen omdat mijn hoofd er niet naar stond.

Tot vanavond.

Prachtig weer vandaag. Maar de rest van de week gaat het nog veel beter worden.

Dus niet te lang suffen hier, maar vandaag al mijn klussen afmaken, kan ik de rest van de week nog meer genieten van de zon.

Meneer T geniet altijd.

Ik doe dus heel veel van dit.

Dus moet ik nu even iets eten met veel energie.

Lekker.

En weer door.

Bijkomen met chips.

Laatste ronde.

Ik ben er serieus klaar mee.

Gelukkig komt Zaagmans thuis met friet.

Aangezien we nog steeds geen bank hebben, ga ik lekker in bed film kijken. Naast mijn broccoli.

Truste!

Share

6 gedachten over “1 mei 2016”

  1. Oooooh! Wat slim om rijstepap met amandelmelk te maken! Wil je misschien het recept opschrijven (ook al is het vast niet moeilijk?) alsjeblieft? Ik heb het al zo lang niet meer gegeten (want melk) en durfde het nooit aan om het zelf te maken! En werkelijk geen idee welke rijst ik nodig heb, enz 🙂

    1. Zoals ik het doe,
      125 gram dessert rijst van ekoplaza. 500 ml amandelmelk en dan een half uurtje laten koken. Ik blijf er wel bijstaan, want je moet wel roeren. En vaak moet er toch nog meer melk bij.
      Na een half uurtje pan van het vuur. Ik doe er wat rijststroop overheen, appeltje raspen en wat kaneel.

      De normale en snelle versie. Koop een pak Lassi dessert rijst. Gewone melk. Bruine suiker, klontje boter en wat kaneel.
      Dit is zeg maar de ouderwetse versie 😉

      Maar je moet dus de dessertrijst hebben voor rijstpap.

  2. Bedankt voor het recept, mijn vader maakte dat altijd en ik vind het ook zo lekker, maar had geen idee hoe hij het maakte, en nu lees ik jouw recepten en weet ik weer dat hij het onderste recept maakte, ik sla het op en laat deze week de spullen halen ? En als dat goed bevalt ga ik met het bovenste recept aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *