Andijviestamppot van zoete aardappel

Wat heb je nodig?
Stuk of vier grote zoete aardappelen.
Struikje andijvie.
Peper en zout.
Blok feta.
Zak cashewnoten.
Blik ananas, of nog beter een verse.
Beetje boter of olie om de noten in te bakken.

Aardappels koken tot dat ze zacht zijn.
Ik laat de schil er altijd omheen.

Deze kan je na het koken er echt heel makkelijk vanaf trekken.

Beetje peper door de aardappelen en stampen maar.

Andijvie wassen en snijden.

Feta, ananas en de nootjes in schaaltjes.
Ik heb de noten nog even gebakken met wat olie en zout.

Als de aardappels gestampt zijn, de pan weer terug op het vuur.

Andijvie erdoor.

De inhoud van de schaaltjes doe ik er pas bij als de stamppot op het bord ligt.
Vorige keer had ik alles door elkaar heen gedaan en werd het de volgende dag een beetje bitter.

Eet smakelijk!

Share

0 gedachten over “Andijviestamppot van zoete aardappel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *